Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 31.01.2015.
12:40 >> 19:11h
Vestionline A

Januarska fudbalska pijaca: Dortmund krade austrijskog Srbina Junajtedu, Liverpul našao novog Džerarda

Bliži se kraj januarskom prelaznom roku. Austrijski reprezentativac Aleksandar Dragović mogao bi da za 20.000.000 evra pojača Dortmund, iako se za njega interesuje Mančester Juanjted. Brendan Rodžers je našao novog Džerarda u Hanoveru, a Antonio Kasanoje na putu da se vrati u Inter.

Beta/AP/A.C.
Sve izvesniji povratak u Inter: Antonio Kasano

Na portalu Vestionline pratite iz minuta u minut dešavanja na fudbalskoj pijaci u Evropi.

19:11 - Huan Kvadrado obratio se pratiocima putem Tvitera. Kratko je uz sliku sa "Stanford Bridža" ostavio komentar - "Pozdrav!" 
18:02 - Majkl Esjen "uništava" Milan. Ugovor ogroman, a neće da ide. Odbio je i Kvins Park i Vest Brom i Dalasa i Bijukšehira. Hoće li ga se otarasiti?
16:44 - Sve je izvesnije da će Aron Lenon napustiti Totenhem i otići na pozajmicu u Hal do kraja sezone.

15.31 - Francuski "L'ekip" tvrdi da je Arsenal pikirao Uga Lorisa kao metu pošto su odnosi Arsena Vengera i Vojćeha Ščensnog prilično zahladili. Za "tobdžije" igra i golmanov najbolji prijatelj Olivije Žiru, pritom Sparsi imaju sjajnog golmana na klupi Majkla Vorma te nije nemoguće da Loris promeni sredinu, ali da li će preći u redove najvećeg rivala?

15.06 - Roma je dovela Sejdu Dumbiju, ali to nije sve što gladna "vučica" želi. I dalje se pregovara sa Kaljarijem oko dovođenja jednog od najbržih fudbalera Serije A Viktora Ibarba. Tim sa Sardinije krilnog fudbalera ceni na 16.500.000 evra, a Roma naravno sprema ponudu u vidu pozajmice sa opcijom otkupa ugovora. 

14.25 - CSKA iz Moskve želi da dovede napadača, a opcija je i bivši igrač kluba Vagner Lav pošto je raskinuo ugovor sa Šandong Lunengom, mada postoji nekoliko problema oko realizacije transfera.

14.09 - Moskovski Spartak se interesuje za reprezentativca Grčke i fudbalera Vest Bromviča Jorgosa Samarasa. Crveno-beli iz ruske prestonice su za napadača spremili platu od 93.000 evra nedeljno. Nema sumnje, izdašna ponuda. Videćemo da li će biti primamljiva visokom Grku.

12.34 - Monako je na pozajmicu do kraja sezone doveo brazilskog napadača Mateusa Karvalja (22) iz Fluminensea. 

12.14 - Karlos Tevez je otkrio kako je pre potpisivanja ugovora sa Juventusom čelnicima kluba poručio kako je to njegov poslednji potpis pre nego što pređe u Boku Juniors. 

12.05 - Ajaks je izdvojio 6.000.000 evra za transfer 19-godišnjeg veziste Herenvena Dejlija Sinkhravena, jednog od najvećih nada holandskog fudbala, što je i jasno čim su "kopljanici" izdvojili ovoliko novca za tinejdžera. On će potpisati ugovor na pet i po godina sa šampionima Eredivizije.

11.50 - Mančester Junajted se interesovao za štopera Dinama iz Kijeva Aleksandra Dragovića, a sada se i Borusija iz Dortmunda zainteresovala za reprezentativca Austrije čija je cena navodno 20.000.000 evra. Da li zbog povreda Nevena Subotića ili zato što su se "milioneri" pomirili sa prodajom Matsa Humelsa u ovom ili nekom od sledećih prelaznih rokova.

10.40 - Engleski "Tolksport" tvrdi da Brendan Rodžers ozbiljno motri na kapitena Hanovera Larsa Štindla u želji da pronađe zamenu za Stivena Džerarda. Štindl ima 26 godina, naravno igra na sredini terena, zabeležio je jedan nastup za mladu reprezentaciju Nemačke, a u Hanoveru je od 2010. godine. 

10.34 - Sve su intenzivniji i ozbiljniji izveštaji iz Italije koji govore da će Antonio Kasano pojačati bivši klub Inter pošto je raskinuo ugovor sa Parmom. 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online