Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 30.01.2015.
13:07 >> 21:00h
Vestionline A

Januarska fudbalska pijaca: Zvezda ima "zlatnu koku", Miha kupio Interov dragulj

Bliži se kraj januarskom prelaznom roku. Juve bi "kaparisao" Jovetića ili Mhtarijana, Laveci konačno napušta PSŽ, Jaja Ture odlazi kod Manćinija u Inter. Sampdorija je aktivna na tržištu. Za čitavih deset miliona evra dovela je tandem supertalentovanih fudbalera Intera.

Reuters
Odlazi kod Roberta Manćinija: Jaja Ture

Na portalu Vestionline pratite iz minuta u minut dešavanja na fudbalskoj pijaci u Evropi.

20.43 - Najaktivniji tim ovog prelaznog roka iz Premijer lige, Kristal Palas, doveo je levog beka Papea Suarea iz Lila. Cena transfera je oko 6.000.000 evra, a Senegalac je potpisao ugovor na tri i po godine.

20.23 - Mančester Junajted je završio jedan od najčudnijih transfera ovog prelaznog roka, doveo je 20-godišnjeg beka iz Salford Sitija Sadika El Fiturija.

19.11 - Loše vesti za Hatema Ben Arfu i Nicu pošto je FIFA presudila da Francuz ne može da igra u mečevima francuskog prvenstva zato što je već igrao za dva tima ove sezone. Vezista će moći da učestvuje u treninzima kluba iz Lige 1, i nezvaničnim mečevima, ali do avgusta neće moći da pomogne novim saigračima.

18.41 - Nekoliko timova se interesuje za Rumuna iz redova turske Konje Ćiprijana Mariku. U redu stoje Volfsburg, Lil, ali i njegov bivši klub Štutgart, koji želi da ga dovede na pozajmicu do kraja sezone.

18.06 - Miroslav Đukić je dobio veliko pojačanje za vezni red. U Kordobu je na pozajmicu stigao Interov Rene Krhin.

17.08 - Najnovije vesti sa Ostrva glase da je Aron Lenon najbliži odlasku u Hal Siti. Trenutno se vode pregovori sa Totenhemom o pozajmici do kraja sezone.

16.12 - Sejdu Dumbija se seli iz CSKA u Romu. Radi se o pozajmici do kraja

sezone, koju će "vučica" da plati 3.000.000 evra. Rimski klub dogovorio je i

otkupnu klauzulu, pa će u junu imati priliku da za 15.000.000 evropskih

novčanica kupi pouzdanog ofanzivca.

15.30 - Izgleda da je i Arsenal spremio pojačanje za finiš prelaznog roka. Procurela je informacija da će Venger uskoro ponuditi 16.000.000 evra za Šeika Tiotea iz Njukasla. 

14.22 - Štutgart pokušava da u finišu pijace dovede Totenhemovog štopera Junesa Kabula, a londonski klub je raspoložen da doda i novac, ako bi se Štutgart odrekao 18-godišnjeg napadača Tima Vernera. Takođe, i dalje postoji opcija da Totenhem dovede Kevina Miralasa iz Evertona.

14.07 - Sampdorija je ozbiljna rešila da prodrma italijansku fudbalsku pijacu. Klub iz Đenove je posle dovođenja Koreje, Etoa i Murijela, za kraj spremio transfer bombu! Prema poslednjim informacijama iz Italije, Sampdorija je za 10.000.000 evra kupila Interovog najvećeg talenta Federika Bonacolija, a otkupila je i Alfreda Dankana.

13.58 - Klemon Šantom je novi igrač Bordoa. Konačno je završen posao između Pari Sen Žermena i Žirondinaca. Vezista je došao na pozajmicu do kraja sezone, a u novom klubu će nositi dres sa brojem 11.

13.46 - Osvalda, koji prelazi u Juventus, bi u Interu mogao da zameni još jedan kontroverzni napadač, Antonio Kasano. Manćini je navodno dao zeleno svetlo za povratak Kasana u Inter. 

13.34 - Ako Đampaolo Pacini napusti klub, Milan će pokušati da dovede Stefana

Okaku Čuku iz Sampdorije. Takođe, "rosoneri" su i u napadu na Đenovinog

levog beka Luku Antonelija. Očigledno su na "San Siru" shvatili da je neophodna

sveža krv za postizanje dobrih rezultata.

13.15 - Anderson je na korak od prelaska u Internasional. Jedan od najvećih promašaja u karijeri Aleksa Fergusona će verovatno preći u Internasional, pošto u Junajtedu odavno za njega nema mesta. Independent kaže da je dogovorena cena 3.500.000 evra.

13.01- Marko Grujić, vezista Crvene zvezde, na meti je italijanskih timova, Udinezea i Rome, koji su već sada spremni da za njega plate 1.500.000 evra. Na "Marakani" žele da Grujić ostane u Beogradu najmanje još šest meseci, po mogućstvu i godinu dana. Na izlaznim vratima u Ljutice Bogdana je i Darko Lazić čija je cena 600.000 evra, a pominje se da bi Genk bio spreman da izdvoji toliko za talentovanog štopera.
12:59 - Gotovo je sigurno da će Jaja Ture na leto napustiti Mančester siti. Trener Intera Roberto Manćini u intervjuu za "Skaj Sport" rekao je da bi voleo da ga vidi u svom timu. Takođe, spekuliše se da je Tureu obećana prva postava i bitna uloga u timu, pa postoji mogućnost da u narednih nekoliko dana dođe do dogovora.
12:43 - Da li je epizoda Ezekjela Lavecija u Pari Sen Žermenu gotova? Izgleda da jeste. Liverpul je odavno zainteresovan za ofanzivca "svetaca", a navodno je spreman da ponudi 19.000.000 evra kako bi ga doveo. Argentinac se nije snašao onakako kako su mnogi, pa i sam on, očekivali, te se može očekivati da u slučaju dobre ponude "redsa" bude postignut dogovor.
12:26 - Juventus je odustao i od Mitarjana iz Borusije Dortmund i od Stevana Jovetića iz  Mančester sitija. Međutim, italijanski mediji prenose da će "Stara dama" probati da potpiše ugovor sa nekim od pomenute dvojice koji će biti realizovan na kraju tekuće sezone.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online