Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 29.01.2015.
12:50
Telegraf.rs A

Dejo vrbuje Zvezdinog Savićevića: Hoće ga u crnogorskoj reprezentaciji

Predsednik FSCG otkrio je da je Vukan Savićević, talentovani vezista Crvene zvezde, u mislima čelnih ljudi tamošnje reprezentacije kao potencijalni reprezentativac. O Vukanu se mnogo pričalo ove zime, pominjalo se da bi mogao da napusti "Marakanu" u potrazi za većom minutažom, ali je ponovo na pripremama u Sloveniji istakao kandidaturu za najbolji tim.

Beta/AP/TP/DS
Ima viziju: Dejan Savićević

Jedno od pitanja koje se provlači o njemu otkako je počeo da igra u seniorskoj konkurenciji jeste i pitanje reprezentacije, jer ima crnogorske korene i čak je zabeležio jedan nastup za jednu od mlađih selekcija te zemlje, ali se ipak opredelio da ubuduće nastupa za Srbiju.

Međutim, njegov prezimenjak i legenda crveno-belih Dejan Savićević, otkrio je za "Blic" da iz tamošnjeg Saveza pažljivo prate njegov razvoj i razmišljaju o njemu kao potencijalnom reprezentativcu.

- Teško je da iz omladinaca odmah postanete glavna zvezda. Vukan je bio najbolji igrač generacije rođene 1994. godine, odskakao je od ostalih, ali su verovatno česte promene trenera uslovile da još ne pokaže svoj potencijal. Kod jednog trenera je igra, kod drugog nije dobijao šansu. Čuo sam da postoji mogućnost da ode iz Zvezde - rekao je Savićević o svom prezimenjaku i onda se okrenuo problemu nacionalnog tima.

- Kada je imao stari pasoš Vukan je odigrao jedan meč za Crnu Goru, ali kada mu je on istekao opredelio se za srpski. Otac mu je iz Nikšića i verovatno je zbog života u Beogradu izabrao Srbiju, ali je on nama interesantan kao igrač. Razmišljamo o njemu kao reprezentativcu Crne Gore. Videćemo šta će se desiti - otkrio je Savićević.

Takođe poslednjih dana su srpski mediji pisali o jednom reprezentativcu Crne Gore i mogućem pojačanju Zvezde, a u pitanju je Vladimir Jovović iz Sutjeske za koga Savićević ima samo reči hvale i smatra da njegov bivši klub ne bi pogrešio kada bi ga angažovao.

- Bio sam u Americi i nisam baš ispratio šta se događalo poslednjih dana. Ono što je sigurno, da sam u Zvezdi, ja bih ga doveo. On je dobra investicija. Nisam upoznat sa time da su navijači stopirali nejgov dolazak. Pokazao se igrama u mladoj reprezentaciji i priključen je seniorskom timu u ovim kvalifikacijama, gde je odigrao sva četiri meča - kazao je Savićević.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online