Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 21.04.2010.
00:26
Vestionline A

Murinjo: Igrači Barse ne umeju da prime poraz!

Trener fudbalera Intera Žoze Murinjo kritikovao je fudbalere Barselone, rekavši da Katalonci ne umeju sportski da čestitaju i prihvate poraz.

Portugalski stručnjak izjavio je posle pobede nad španskom ekipom u prvom polufinalnom meču Lige šampiona (3:1), da se igrači Barselone nisu poneli džentlmenski posle poraza na "Đuzepe Meaci".

"Umesto da čestitaju na pobedi i pruže nam sportski ruku, oni su u tunelu posle meča kritikovali sudiju. Da li je moguće da su već zaboravili sudiju Toma Heninga od prošle sezone, koji im je sudio meč sa Čelsijem", rekao je Murinjo, podsetivši na norveškog sudiju koji je sa nekoliko pogrešnih odluka "presudio" prošlogodišnji polufinali revanš Lige šampiona na "Stamford Bridžu".

Kada je utakmica u pitanju, Portugalac nije zadovoljan zbog primljenog gola i smatra da će biti veoma teško u revanšu.

"Iz sopstvene greške smo primili gol i to me ne čini srećnim. Ipak, drago mi je kako je ekipa odgovorila, jer smo ostvarili šestu uzastopnu pobedu u Ligi šampiona i pokazali smo da sa razlogom možemo da se popnemo na krov Evrope. Međutim, ništa nije rešeno. Na svom terenu Barselona je potpuno drugačija ekipa i biće nam veoma teško da sačuvamo prednost", rekao je Murinjo za televizijsku stanicu RAI.

Njegov kolega sa klupe Barselone Pep Gvardiola nije hteo da traži izgovore nakon poraza.

"Ne želim da tražim izgovore. Istina je da smo putovali dugo, ali ovo je polufinale Lige šampiona i valjda je želja za finalom jača od umora. Otvorili smo meč golom, ali nismo ličili na nas. Lopta se nije kretala sa strašću i kako to umemo da radimo, ali ostalo je još 90 minuta i pokušaćemo da nadoknadimo minus. Napadaćemo, a i dodatno ćemo pokvasiti teren kako bi se lopta brže kretala. Biće to sjajna utakmica", rekao je Gvardiola.

Fudbaler Barselone i strelac jedinog gola za svoju ekipu, Pedro Rodrigez smatra da je sudija uticao na konačan rezultat, zbog loših odluka kod drugog i trećeg gola Intera.

"Sramota je što su priznati golovi Intera, jer je Maikon primio loptu rukom, a Milito je kod gola bio u očiglednom ofsajdu. Kasnije, tokom utakmice previše je prekidao meč, iako je posle faulova lopta ostajala u našem posedu, što znači da je trebalo da pušta prednost. Sramota", bio je ogorčen Pedro posle meča.

On smatra da će biti veoma teško u revanšu stići dva gola minusa, ali misli da Barselona to može da učini.

"Maksimalno ćemo se spremiti i daćemo sve od sebe da neutrališemo prednost. Mislim da mi to možemo da uradimo", zaključio je napadač katalonske ekipe.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online