Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 19.01.2015.
12:45 >> 22:35h
Vestionline A

Januarska fudbalska pijaca: Marin ide u Volfsburg, Liverpul uzima Vengerov pik, Škendija se isprsila

Januarski prelazni rok u Evropi se zahuktava. Bliži se rastanak Marka Marina i Fiorentine i to posle samo šest meseci, jer će Nemac put Volfsburga. Stefan Savić definitivno neće obući crno-beli dres Juventusa, pošto je produžio ugovor sa "ljubičastima", dok bi Roberto Soldado spas mogao da pronađe prelaskom u Leverkuzen. Liverpul se uključio u trku za angažovanjem Redija Bišopa, čuda od deteta iz Ipsviča, koji je bio viđen u Arsenalu.

Beta/AP
Na pragu dolaska u Romu: Salomon Kalu
 

Na portalu Vestionline pratite iz minuta u minut dešavanja na fudbalskoj pijaci u Evropi.

22:34 - Mančester junajted zainteresovan je za Nikolasa Otamendija iz Valensije, ali iz ovog španskog kluba poručuju da će ga "đavoli" dobiti samo ako plate 50 miliona evra!
19:40 - Sebastijan Đovinko i definitivno odlazi iz Juventusa na kraju sezone. Naime, mladi vezist potpisao je ugovor sa Torontom, a tim iz MLS godišnje će ga plaćati čak deset miliona evra!
19:09 - Real Madrid želi da proda Karima Benzemu Liverpulu. Cifra oko koje se "vrti" situacija je 50 miliona evra, a sve u cilju dovođenja Edisona Kavanija iz PSŽ-a. Transfer bi trebalo da bude gotov uskoro, ali će Francuz put "Ostrva" tek na kraju sezone...

18:24 - Pol Pogba blista u Juventusu, a spekuliše se da se bliži kraj sa "starom damom". Kao opcije za mladog napadača pominju se Real Madrid i PSŽ. Proslavljeni francuski as Zinedin Zidann upitan je da prokomentariše medijske navode, a on je imao veoma zanimljiv odgovor..

- Najbolji igrači uvek završe u Realu - rekao je jedan od pomoćnika Karla Anćelotija, pa se postavlja pitanje da li je Pogba blizu prelaska u "kraljevsku klub".

17:47 - Real Madrid uspeo je da stigne prvi u trci za mladog vunderkinda Martina Edegarda. Za momka rođenog 17. decembra 1998. godine bilo je zainteresovano još nekoliko velikana, ali je "kraljevski klub" ipak uspeo da ga zgrabi. Detalji ugovora još nisu poznati.
16:52 - Prema pisanju italijanskih medija ostao je još samo jedan dan do dolaska Samjuela Etoa u Sampdoriju.
16.07 - Partizan doveo drugo pojačanje. Nemanja Tubić će biti novo pojačanje "crno-belih".
15.29 - Totenhem je došao na ideju kako da se reši Arona Lenona i da istovremeno dobije pojačanje. S obzirom da Everton želi da dovede Lenona, Sparsi će ponuditi Karamelama trampu u kojoj bi menjali Lenona za Kevina Miraljasa koji ne želi da produži ugovor na Gudison Parku. Everton je na potezu.
14.18 - Verovali ili ne. Mohamed Idrizu, nekadašnji kamerunski reprezentativac, koji je između ostalog igrao za Kajzersalutern, Duizburg, Ajntraht, Hanover i Makabi iz Haife, novo je pojačanje makedonske Škendije!
13.49 - Sampdorijin napadač Stefano Okaka Čuka se posvađao sa trenerom

Sinišom Mihajlovićem i ne trenira sa prvim timom. To znači da bi mogao da se
nađe na transfer listi, a nekoliko engleskih klubova se ranije raspitivalo za njega. Očigledno se tamnoputom Italijanu nije svidelo to što je Miha angažovao Samjuela Etoa.
13.38 - Poprilično neverovatna vest stiže iz Španije. Valensija je odbila 35 miliona evra od Mančester Junajteda za Nikolasa Otamendija! Informaciji je lansirao lokalni "Superdeporte" iz Valensije, koji je dobro obavešten o dešavanjima na "Mestalji".
13.28 - Gbolahan Salami je novi špic Crvene zvezde. Nigerijac će narednu polusezonu da provede u redovima "crveno-belih" na pozajmici, a potom će klub moći da ga otlkupi.
13.21 - Ništa od januarskog prelaska Divoka Origija iz Lila u Liverpul. Iako se spekulisalo da bi Redsi mogli da dodaju šest miliona evra za napadača kojeg su kaparisali letos uz dogovor da do kraja sezone ostane u Lilu, to se neće desiti. 
- Prvobitni dogovor ostaje na snazi. Bilo je nekih razgovora između dva kluba o mogućnosti za januarski transfer, ali po svoj prilici, Origi ostaje u Lilu do kraja sezone - rekao je  Brendan Rodžers. 
13.08 - Mogli bismoda dobijemo odgovor oko eventualnog prelaska Mohameda Salaha u Romu. "Vučica" je Čelsiju ponudila 500.000 evra za pozajmicu Egipćanina na 18 meseci uz predlog da otkupna klauzula iznosi 14 miliona evra. Videćemo da li će Čelsi prihvatiti ovu ponudu. Navodno je Roma sa Salahom već postigla dgovor: Ugovor do 2019. godine uz platu od dva miliona evra po sezoni. 
12.40 - Ostrvski mediji otkrivaju da je Lukas Leiva zatražio transfer iz Liverpula. Inter, Napoli, a od nedavno i Atletiko iz Madrida su kandidati za dovođenje Brazilca. 
12.22 - Leverkuzen hoće da spasi Roberta Soldada, prenosi "Sportbild", koji

retko kada greši. U slučaju da Španac dođe u Leverkuzen, otvorila bi se vrata
za selidbu Josipa Drmića u Hamburg, koji očajnički traži napadača. U
Totenhemu jedva čekaju da se reše Soldada, ali pitanje je da li će Nemci
ponuditi isti ugovor igraču, koji ima velika primanja.
11.57 - Rudi Garsija ne ne smiruje u nameri da Romu popne na vrh. Spekuliše se da bi Salomon Kalu mogao da dođe u Romu kao njegova izričita želja. Njih dvojica su sarađivali ranije u Lilu i Garsija je još prošlog leta želeo da dovede Kalua. Međutim, napadač iz Obale Slonovače je tada izabrao da pređe u Hertu. I prevario se, jer nije standardan u nemačkom klubu i javno je izrazio nezadovoljstvo takvim statusom.
11.27 - Sjajne vesti za Fiorentinu, loše za Juventus i ostale zainetersovane klubove: Stefan Savić je produžio ugovor sa Violom do 2019. godine. 
11.19 - MLS ligaš Toronto je najavio da će večeras u 18.00 časova (po srednjevropskom vremenu) objaviti veliku vest na Tviteru. To samo može da znači da će kanadski klub potvrditi dolazak Sebastijana Đovinka iz Juventusa za naredno leto. Đovinko nije mogao da odbije ludačku ponudu sa platom od sedam miliona evra po sezoni. 
10.43 - Evo vesti za navijače Liverpula. Izgleda da je dolazak Divoka Origija u januaru pod velikim znakom pitanja. To samo može da znači da se na "Enfildu" očekuje neko poznato golgetersko ime. Druga vest je da su "crveni" preko noći postali favoriti da dovedu 18-godišnjeg vezistu Tedija Bišopa iz Ipsviča, za kojeg je Arsen Venger pokazao veliki interes i očekivalo se da mladi Englez završi u Arsenalu. Vest za Bišopa je objavio "Miror", a iako je reč o tabloidu, "Miror" uvek ima prilično dobre izvore kada je Liverpul u pitanju. 
10.32 - Totenhem ne zna šta da radi sa dvojicom napadača kojih bi se Poketino rado rešio. Adebajor odbija da ode, a Soldado je preskup za eventualne kupce. Zato je Totenhem došao na ideju da ponudi Soldada u zamenu za Matiju Destra iz Rome. Međutim, pitanje je da li će Vučica pristati na ovu opciju.
10.19 - Marko Marin napušta Fiorentinu posle samo šest meseci. Nemac
srpskog porekla će se vratiti sa pozajmice u Čelsi, ali se neće dugo zadržati na
"Stamford Bridžu", jer su velike šanse da će do kraja sezone biti pozajmljen
Volfsburgu. "Vukovi" imaju velike ambicije i sva je prilika da im Liga šampiona
neće izmaći.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online