Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 12.01.2015.
12:25
Beta A

Jedinstvo u Partizanu: Želimo sve pobede do kraja

Fudbaleri Partizana okupili su se u Beogradu pred početak priprema za prolećni deo Super lige Srbije, a predsednik kluba Zoran Popović i trener Marko Nikolić poručili su da je cilj osvajanje duple krune.

FoNet
FOTO: Ilustracija
 

"Prvi put stojim pred vama kao predsednik Partizana i mogu da vam kažem da su ambicije kluba jasne. Uvek idemo na prvo mesto sa željom da osvojimo sva takmičenja. Članovi ste velikog kluba i od vas se očekuje da se dobro pripremite i ispunite te ambicije", rekao je Popović u Sportskom centru Teleoptik.

Popović je poručio da je obaveza igrača da imaju dobre odnose sa medijima i svim protivnicima, a da je na Upravi da im obezbvedi dobre uslove za život i rad "kakve igrači Partizana zaslužuju".

Nadam se da ćete obpravdati poverenje navijača i da ćete sve njihove snove ispuniti. Svi mi zajdeno možemo da povedemo naš klub ka osvajanju duple krune i mnogom boljim igrama i rezultatima u Evropi. Želimo vam dobro zdravlje i sve pobede na proleće", poručio je Popović.

Treneru Marku Nikoliću se na današnjoj prozivci odazvalo 28 igrača, među kojim je Branko Pauljević, koji je prethodnu polusezonu proveo na pozajmici u niškom Radničkom.

"Na caštan, dostojanstven i kvalitetan način ste predstavljali klub u prethodnom periodu i time stvorili obavezu novoj Upravi, da logistika bude mnogo bolja nego što je bila. Ništa još nismo
osvojili, nismo podigli pehar, još nemamo ništa u našim rukama", kazao je Nikolić.

"Ovo je samo dobra početna pozicija. Imamo iskustvo od prošle godine i znamo koliko će biti teško i kakve nas bitke očekuju. Znam da sa ovom grupom igrača mi u tu bitku možemo da idemo i možemo da dobijemo", dodao je on.

Sportski direktor Partizana Dragan Ćirković poželeo je igračima dobar rad na pripremama i da ih zaobiđu povrede.

"Za rezultat se ne brinem, imamo dobar kvalitet i verujem da ćemo imati dosta razloga za slavlje", rekao je Ćirić.

Crno-beli će 20. januara otputovati na prvi deo priprema u tursku Antaliju, gde će odigrati tri pripremne utakmice, potom se 31. januara vraćaju u Beograd.

Oni će pet dana provesti u glavnom gradu Srbije, a 5. februara ih očekuje novi odlazak u Tursku. Na drugom delu priprema crno-beli će provesti osam dana i odigrati pet kontrolnih utakmica.

Partizan je jesenji deo Super lige Srbije završio na prvom mestu sa 38 bodova, šest više od Crvene zvezde.

Crno-beli će prvi takmičarski meč u prolećnom delu šampionata odigrati 21. februara na svom stadionu protiv Voždovca.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online