Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 09.01.2015.
13:14
Vestionline, goal A

Ovo je 11 najboljih "grejača klupe"

Transfer promašaji se dešavaju. Prilika za "čekanje" dovedenih igrača ili onih mladih nema puno, jer je ulog veliki. Titula pobegne za tren oka. Specijalizovani fudbalski portal "Gol" predstavio je 11 najboljih "grejača klupe"...

Beta/AP/J.S.
Nikako da odigra svih 90 minuta: Frenk Lampard
 

1.Isko - Po dolasku iz Malage pre sezonu i po mladi napadač odgledao je nekoliko mečeva Reala iz prvog reda, ali na većini nije učestvovao. Povreda Luke Modrića donela je Isku nešto više minuta, ali velike zvezde u veznoj liniji Madriđana primoraće ga da spakuje kofere ukoliko želi da igra fudbal.

2. Frenk Lampard - Iako se radi o legendi Čelsija, nije mu teško da sedi na klupi Mančester sitija. Po ulasku na teren neretko postiže najvažnije golove.

3. Izet Hajrović - Nije se naigrao za šest meseci provedenih u Verderu. Šest puta je dobio priliku da bude starter, a isto toliko puta ušao je sa klupe. U poslednje vreme sve češće ostaje na njoj svih 90 minuta.

4. Alvaro Morata - Pobegao je iz Real Madrida gde su mu uz Bejla, Ronalda i Benzemu, u konkurenciji bili i Hese, Naćo i ostalo "kraljevski" juniori. Međutim, nije se naigrao ni pored Teveza i Ljorentea, koji su u prvom planu Alegrija.

5. Milan Badelj - Ante Rebić otišao je iz Fiorentine jer nije igrao. U stan se uselio kolega iz reprezentacije, ali ni ovaj put nije bilo sreće za Hrvate. Badelj je 12 mečeva odgledao sa klupe, a u italijanskom prvenstvu odigrao je svega 184 minuta za tim iz Firence.

Beta/AP/S.T.

6. Andre Širle - Njegovo dodavanje u finalu Mundijala Mario Gece je prosledio u mrežu i oteo mu slavu, ali njegov doprinos u toj utakmici generalno je bio ogroman. Odlična forma na početku sezone dovela ga je do Čelsija, ali Murinjo više voli Vilijana. Nemac je na terenu za 13 mečeva proveo 400 minuta.

7. Džoel Kembel - Praktično je sam odveo Kostariku do četvrtfinala SP u Brazilu. Venger je za to vreme komentarisao da je oduševljen njegovim partijama, ali Kembel za sada ima samo četiri premijerligaška nastupa pored svog imena.

8. Rafael Varan - Taman što se ustalio kod Murinja, Portugalac je otišao u Čelsi. Uprkos činjenici da se radi o jednom od najtalentovanijih igrača u Evropi, verovatno najboljem štoperu u svom godištu, čini se da će u januaru morati da napusti Madrid...

9. Havier Hernandez - Meksički napadač "grejao je klupu" gde god je igrao. Pobegao je iz Junajteda u kojem je godinama sedeo na njoj, ali se ni odlaskom u Real nije usrećio. Ipak,postigao je tri gola u Primeri.

10.Tijago Alkantara - Kod Pepa Gvardiole je u Barsi uglavnom sedeo na klupi, a onda za njim otišao u Bajern, koji ga je platio 25 miliona evra. Ni tamo nije dobio značajniju šansu, samo je jednom upisao zvaničan nastup.

Reuters

11. Peter Čeh - Jedan od najboljih golmana u istoriji osvojio je sve što se osvojiti može na klupskom nivou. Međutim, povratkom Kurtoe sa pozajmice ostao je bez mesta u startnoj postavi, a kako stvari stoje, tako će ostati do kraja sezone.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online