Nedelja 19. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 01.01.2015.
17:49
Vestionline, goal A

Najgorih 11 u prvom delu sezone, Srbin među njima

Silni milioni "uleteli" su u letnji prelazni rok. Pojačanja, sa nagoveštajem svetlije budućnosti kluba nekada se i ne isplate, naprotiv. Više štete nego koristi. Specijalizovani fudbalski portal "Gol" sastavio je listu od 11 najgori tim Evrope u drugom delu 2014. godine u formaciji 4-3-3, a "luzeri" imaju i trenera...

Beta/AP/T. I.
Nije opravdao ni cent: Mario Baloteli
 

Golman: German Luks (Deportivo) - Argentinac je bio najbolji golman druge španske lige prošle sezone, no nije se iskazao u ovoj godini. Primio je čak 19 golova na sedam utakmica.

Kajl Noton (Totenhem) - Ovaj 26-godišnjak imao svega pet nastupa u Premier ligi, ali je za tako malo vremena uspeo dva puta da dobije crveni karton. Teško mu je naći konstantnost i zato je trenutno na klupi.

Nemanja Vidić (Inter) - Srbin je stigao u Milano kao "karika" koja je nedostajala nero-azurima  nije se baš pokazao od kada je doveden na Apenine...

Reuters

Tijago Silva (PSŽ) - Pre nekoliko godina pričalo se o njemu kao o jednom o najboljih svetskih štopera, ali nakon debakla na Mundijalu Brazilac se još uvek traži.

Ešli Kol (Roma) - Sudelovao je u nezapamćenom porazu 7-1 od Bajerna u Ligi šampiona. Nije se baš pokazao nakon što je napustio "Ostrva".

Metju Flamini (Arsenal) - 30-godišnjak je imao dosta oscilacija i velikih grešaka koji su otvoreno nekoliko puta dovodili do postizanja gola suparničkih timova.

Serhio Kanales (Real Sosijedad) - Može li dolazak Dejvida Mojesa pomoći bivšem vezisti Real Madrida da ipak pronađe svoj potencijal? Kanales je proglašen jednim od najtalentovanijih veznjaka u Španiji, ali nikako da to i dokaže.

Dijego Ribas (Fenerbahče) - Brazilac je stigao kao veliko pojačanje, ali pošto nije postigao nijedan gol, niti upisao asistenciju, ubrzo je preseljen na klupu.

Pijer - Majkl Lasoga (Hamburg) - Na probi je prošle godine briljirao, ali Lasoga, od kada ga je HSV kupio za 8 miliona evra, više ne oduševljava na severu Nemačke. Samo je jednom zatresao mrežu.

Beta/AP/P.L.
Povratak kući - jedina nada: Fernando Tores
 

Fernando Tores (Milan) - Više nikada nije bio isti od kada je napustio Liverpul. Tores je postigao samo jedan gol na probi u Milanu i sada je prosleđen u Atletiko.

Mario Baloteli (Liverpool) - Njega su optužili za loše rezultate italijanske reprezentacije u Brazilu, a onda je nekim čudom završio u Liverpulu. A tamo na 10 utakmica u Premier lige ne zna za gol, već je upleten u niz incidenata

Trener: Jirgen Klop (Borusija Dortmund) - Nema sumnje u to koliko je Klop dobar trener, već činjenica je da je u velikim problemima u Bundesligi. Čini se da je jedan transfer (Levandovski) bio bio previše za Borussiju...

POVEZANE VESTI

Petak 02.01.2015. 23:05
Da imamo klub koji uključuje ova imena, bili bismo među favoritima!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online