Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 28.12.2014.
12:32
Vestionline, goal.com A

Ako su Lovren i Baloteli pojačanja, šta su Kosta i Fabregas?!

Znate li ko je najveći pogodak, a ko promašaj proteklog prelaznog roka? Portal Goal.com je napravio listu odličnih, odnosno, očajnih procena klubova tokom odabira pojačanja. Možda ćete se iznenaditi.

AP/M. D.
Transfer pogodak: Aleksis Sančez, pokretač Arsenala
 

Dijego Kosta - Došao je na "Stamford Bridž" za 42 miliona evra. Muči se sa povredama, ali i takav postiže golove kao na traci. U prvenstvu je za Čelsi bio strelac 12 golova u uvodnih 17 kola.

Radamel Falkao - Došao je na pozajmicu iz Monaka sa opcijom otkupa ugovora, ali ako ovako nastavi, Mančester Junajted to neće učiniti. Mrežu je zatresao svega dva puta, a tek je nedavno odigrao celu utakmicu.

Aleksis Sančez - Došao je iz Barselone za oko 47 miliona evra i otplatio je svaki cent do sada. Najbolji je strelac tima i početna postava je bez njega nezamisliva. Odmah se uklopio u nemilosrdnu Premijer ligu.

Reuters
Pogodak misaona imenica: Mario Baloteli

Mario Baloteli - Stigao je iz Milana za 22 miliona evropskih novčanica i možda je najgore "pojačanje" sezone do sada. Brendan Rodžers je verovao u njega, ali vrlo lako bi mogao da ga otpišei na zimu, ali pitanje je ko će ga kupiti. Gol u Premijer ligi mu je misaona imenica.

Mario Mandžukić - Došao je iz Bajerna za 24 miliona evra i mnogi su bili uvereni da neće biti efikasan kao u Nemačkoj. Osvojio je trenera, saigrače i navijače. Najbolji je strelac ekipe sa 14 golova i niko više ne pita za Dijega Kostu

Ander Herera  - Stigao je iz Bilbaa za basnoslovnih 40 miliona evra, a nije čak uspeo da se izbori za mesto u početnom sastavu. Jednu utakmicu krene, pa bude zamenjen, a onda drugu ulazi sa klupe. Za toliko "love" morao bi da odlučuje utakmice.

Džejms Rodrigez - Došao je iz Monaka za 80-ak miliona evra. Briljirao je na Mundijalu i s obzirom na godine (23) mnogi su sumnjali da je to bio samo bljesak i da se neće izboriti za mesto u početnoj postavi Reala iz Madrida. Strelac je devet golova, osam puta je asistirao.

Adam Lalana - Došao je iz Sautemptona za 34 miliona evra i pokazao se kao jedan u nizu Liverpulovih promašaja. Na prste jedne ruke mogu da se nabroje njegovi golovi i asistencije, ili koliko je puta bio u početnom sastavu.

Beta/AP/J.S.
Otplatio svaki uloženi evro: Sesk Fabregas

Sesk Fabregas - Stigao je iz Barselone za 36 miliona evra i čini se da je Čelsi jeftino prošao. Uz Azara i Kostu je ključan igrač, u ligi je u uvodnih 17 kola skupio 12 asistencija.

Luk Šo -  Došao je iz Sautemptona za nešto manje od 42 miliona evra. Konstantno je povređen, a i ono malo što je igrao nije oduševio.

Žeremi Menez  - Stgao je iz Paris Sen Žermena i to nakon isteka ugovora. Apsolutni je hit Serije A i najbolje Milanovo pojačanje! U polusezoni je postigao osam golova i tri puta je asistirao. Najbolji je strelac tima.

Dejan Lovren - Došao je iz Sautemtpona za oko 28 miliona evra i postao 11. najskuplji defanzivac svih vremena. Solidno je krenuo u Liverpulu, ali ubrzo je usledio raspad. Svi su se okrenuli protiv njega. Od navijača, medija...

Toni Kros - Stigao je iz Bajerna za 33 miliona evra. Odmah je postao neprikosnoveni član početne postave, čini sjajan tandem sa Lukom Modrićem, a od prvog dana deluje kao da u Madridu igra godinama. To može samo prava klasa.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online