Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 01.01.2015.
19:25
Vestionline, goal.com A

10 trenutaka koji su obeležili fudbalsku 2014!

Godinu na izmaku protekla je u znaku Mundijala u Brazilu gde su Nemci bili domninantni i okitili se "zlatnom boginjom". Portal goal.com odabrao je 10 trenutaka koji su obeležili 2014.

Beta/AP
Otvorio reviju golova protiv "karioka": Tomas Miler prvi je matirao matirao golmana Brazila Sezara
 

1. Polufinale Svetskog prvenstva: Brazil - Nemačka 1:7 - Rezultat za rubriku "Verovali ili ne". U borbi za finale videli smo totalnu dominaciju "pancera" koji su ponizili "karioke" na njihovom terenu i naneli im najteži poraz u istoriji.

Fonet/AP
Brazil u suzama posle debakla u polufinalu SP
 

Na poluvremenu je već bilo 0:5,  a u nastavku susreta, četa Joakima Leva smanjila je gas i dobila "samo" 7:1. Da su hteli, činilo se, da mogu i 10 golova da daju Brazilcima koji su bili u nokdaunu i nisu znali šta ih je snašlo.

Reuters/Y.H.
Kanibal opet ujeda: Luis Suarez se pravi "toša" posle skandala kada je ugrizao Đorđa Kjelinija
 

2. Luis Suarez je na Svetskom prvenstvu u Brazilu ugrizao Đorđa Kjelinija  i zaradio četveromesečnu suspenziju - Opet je prgavi Urugvajac šokirao svet svojim kanibalskim ispadom. Ovo mu je bio treći put da ujeda protivničke igrače. Za ovo, nije dobio crveni karton na susretu sa Italijom, ali je video snimak pokazao da je ugrizao Italijama, pa je FIFA je bila neumoljiva.

Beta/AP/M. F.
"Zlatna koka" za porodicu: Nejmar
 

3. Nejmarov otac je od transfera sina u Barselonu zaradio 40 miliona evra -  Ovo je najveći novac za nekog agenta u fudbalskoj istoriji. Predsednik Barselone Sandro Roselj morao je da ostavku.

Beta/AP/K.W.
Konačno, i Arsen Venger da podigne trofej
 

4. Arsenal na otvorenom autobusu - Posle devet godina posta "tobdžije" su osvojili neki trofej i tako razveselili navijače.

Beta/AP/P.D.J.
Didije Drogba i Žervinjo, uzdanice Obale Slonovače
 

5. Posle utakmice Obale Slonovače i Kameruna policija nije imala milosti za navijače koji su uleteli u teren - Od pendreka nisu mogli da pobegnu ni fudbaleri, a najdeblji kraj izvukao je napadač Rome Žervinjo.

BETA/AP/M.F.
Na rukama fudbalera: Dijego Čolo Simeone, trofejni strateg "jorgandžija"
 

6. Šampion Primere je Atletiko, prekid dominacije Reala i Barselone - Četa Dijega Čola Simeonea u poslednjem kolu uspela je da izvuče bod na "Nou Kampu" i postane senzacionalni prvak Španije.

Beta/AP/A.M.
Na kolenima: Fudbaleri Grčke
 

7. Grčka - Farska Ostrva 0:1 - Najveće iznenađenje dosadašnjih kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i kraj Klaudija Ranijerija na klupi Helena.

Beta/AP/J.S.
Popili gorku pilulu na startu sezone: Rajan Gigs i Luj van Gal
 

8. MK Dons - Manchester United 4:0 - Jedna od prvih utakmica Luja van Gala na klupi u kojoj je trećeligaš ponizio "crvene đavole".

Beta/AP/J. S.
Neće mu se ostvariti san da osvoji Premijer ligu: Stiven Džerard
 

9. Kristal Palas - Liverpul 3:3 - "Redsi" su još uvek bili u igri za titulu u Premijer ligi, a onda su pet minuta prokockali tri gola prednosti.

10. Sasuolov Domeniko Berardi (20) dao je četiri gola u pobedi protiv Milana 4:2 - Prvi put u istoriji Serie A dogodilo se da tako mladi igrač postigne sve pogotke za svoj tim.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online