Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 24.12.2014.
15:40
mondo.rs A

Zečević: Ne vraćam se u Partizan, nisam ni odlazio

Žarko Zečević odgovorio je na optužbe da je vođa "pučista" na kandidacionim Zborovima i demantuje da će se vratiti u Partizan kao funkcioner. "Samo sam bio deo većine koja je za promene u Partizanu.

youtube.com/Zeljko Pantic
Odgovorio na optužbe: Žarko Zečević
 

Događaji sa kandidacionih zborova uoči Izborne skupštine FK Partizana (25. decembar, 16 sati) izazvali su tektonske potrese u javnosti naklonjenoj crno-belih. 

Praktično, u utorak je u fiskulturnoj sali na stadionu u Humskoj, mestu gde su birani novi delegati Skupštine Partizana, došlo do veleobrta. Od tog trenutka struja naklonjena Zoranu Popoviću postaje je favorit na izborima, dok je ona okupljena oko Mileta Jovičića, iako je izgledalo da drži sve u svojim rukama, odjednom dobila sporednu ulogu.

Mnogi su zasluge za takav razvoj situacije pripisali nekadašnjem generalnom sekretaru "parnog valjka" Žarku Zečeviću. Bivši čelnik fudbalskog kluba za portal Mondo iznosi stav povodom optužbi da je vođa "pučista" u Partizanu. 

"Prvo, juče nije pobedila nikakva Zečevićeva struja kao što žele da se prikaže u javnosti. Samo sam bio deo većine koja je za promene u Partizanu. Ogromne većine. Ništa više od toga", počeo je Zečević.

"Drugo, ne vraćam se u Partizan! Nikada iz njega nisam ni odlazio. U njemu sam 50 godina, što kao igrač, što kao funkcioner. Iz porodice nikada ne možeš da odeš, samo možeš da budeš aktivan ili pasivan učesnik".

Zečević kaže da neće prihvatiti nijednu funkciju u klubu.

"Treće, ne zanimaju me funkcije u Partizanu i ne prihvatam nikakvu funkciju u Partizanu, osim da budem član Skupštine jer sam izabran na Zborovima da budem delegat u Skupštini".

Na zborovima u utorak, prema rečima Zečevića, bila je prisutna samo jedna partija, crno-bela!

"Četvrto, svi koji su bili prisutni na oba Zbora su bili ljubitelji crno-bele boje i pripadnici crno-bele partije. Ko je politički angažovan i u kojoj je partiji me uopšte ne interesuje".

Zamoljen da prokomentariše tvrdnje pojedinih članova Upravnog odbora (koji zaseda) da rezultati zborova protivpravni i da krše Statut FK Partizan, Zečević odgovara:

"Nisam pravnik i ne mogu da govorim o tome. Ako je Nadzorni odbor, u kojem sede vrhunski pravnici ferifikovao odluke, onda u njih ne bi trebalo da sumnjamo", rekao je Žarko Zečević.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online