Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 15.12.2014.
20:46
blic.rs A

Džajić se vraća u Zvezdu!

Na skupštini kluba 21. decembra Crvena zvezda će, pored novog predsednika Svetozara Mijailovića, dobiti i počasnog - Dragana Džajića, piše dnevni list Blic.

Beta
Ne može bez Marakane: Dragan Džajić
 

Na taj način će treća Zvezdina zvezda i srpski fudbaler veka ipak ostati uz klub iako je u junu podneo ostavku na predsedničku funkciju. Prvi operativac kluba Zvezdan Terzić je praktično od dolaska na „Marakanu“ želeo na sve načine da zadrži Džajića, smatrajući da on savetima i ugledom može mnogo da pomogne klubu. Potom je Džaja nekoliko puta dolazio u klupske prostorije i postalo je jasno da Terzić želi da on ostane uz klub.


"Crvenu zvezdu ne mogu da zamislim bez Džajića. On je najveće ime u istoriji srpskog sporta, ne samo Crvene zvezde. On i Zvezda uvek asociraju jedno na drugo. Zna sa igračima da ih posavetuje i da prepozna talenat, to su njegovi poznati kvaliteti", rekao je tada v. d. generalnog sekretara crveno-belih.

Isto žele i najvatreniji navijači kluba, koji su tu želju nekoliko puta izneli predstavnicima kluba u neformalnim razgovorima. Dileme nema - “delije” u srpskom fudbalu najviše veruju upravo Džajiću, a s obzirom na velike finansijske probleme kluba, izgubili su poverenje u mnoge funkcionere koje smatraju odgovornim za propadanje kluba. Pored svih sportskih uspeha, činjenica je da je Džajić posle prvog predsedničkog mandata otišao iz kluba a da ga nije ostavio u dugovima - razlog više da uživa poverenje navijača.


Pre šest meseci Džajić je napustio klub i svestan je težine situacije u kojoj se Zvezda nalazi. Ostavkom na predsedničko mesto praktično je jedini preuzeo odgovornost za kaznu UEFA i izbacivanje iz Evrope, ali u klubu znaju koliko može da pomogne svojim znanjem i iskustvom. To potvrđuje i podatak da je njegova kancelarija na stadionu još uvek prazna i da služi samo za zvanične sastanke predstavnika kluba.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 15.12.2014. 20:50
Ako se Džajić vrati u Zvezdu onda je on čovek koji nema ni trunku karaktera . Sam je otišao i ako se sada vrati pokazaće da je najveće govn. svih vremena . Nikome taj lopov i starac više ne treba osim Terziću kao paravan za nove lopovluke .
Nedelja 21.12.2014. 22:50
džajo nije li te stid sa lopovima da se družiš,posrao si se na svoju karijeru!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online