Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Nedelja 07.12.2014.
12:35 >> 18:17h
Vestionline A

Partizan zimuje na +6

Crno-beli su spustili zavesu u velikom stilu. Partizan je u poslednjoj utakmici jesenjeg dela šampionata deklasirao Borac u Humskoj 5:1 (1:1).

Golmani od njega strepe: Petar Škuletić
 

Partizan je jesenji prvak i početak prolećnog dela prvenstva dočekaće sa šest bodova viška u odnosu na najbližeg pratioca i najvećeg rivala Crvenu zvezdu, koja je remizirala sa Mladosti u Lučanima.

Crno-beli su do trijumfa došli posle preokreta. Prvih sat vremena meča izgledalo je da su Čačani kadri da osujete namere domaćina. Igrali su veoma otresito i organizovano, međutim, za samo dva minuta prosuli su sve što su do tog momenta "iscedili".

Rekorder Partizana: Škuletić bolji od Klea!

Borac je poveo u 19. minutu preko Ivana Đokovića. Partizan se žestoko mučio tokom prvog poluvremena, a izjednačenje je doneo Vladimir Volkov u 41. minutu posle odličnog prodora Petra Grbića.

Rezultat je potpuno preokrenut u samo dva minuta. Prvo je Petar Škuletić bio precizan u 66. minutu, a Živković već u narednom napadu postiže gol za 3:1. U nastavku je mrežu pogodio i kapiten Saša Ilić, a Škuletić je u nadoknadi ponovo bio precizani postigao 14. pogodak u šampionatu Srbije.

Nikolić: Igrači fascinantno izneli polusezonu

SASTAVI TIMOVA:

PARTIZAN: Lukač, Volkov, Stanković, Stevanović, Petrović, Drinčić, Marković, Grbić, Ninković, Škuletić, Lazović.
BORAC: Petrić, Radunović, Obradović, Stojanović, Babić, Gojković, Mašović, Božić, Milojević, Đoković, Jovančić.

TOK UTAKMICE PROČITAJTE OVDE:

90+4. minut - Kraj utakmice.

90+2. minut - GOOOOOL!!! 5:1 za Partizan, strelac Petar Škuletić.

88. minut - GOOOOOL!!! 4:1 za crno-bele, strelac Saša Ilić.

86. minut - Dobra prilika za Nemanju Kojića, ali je pokušaj završio pola metra pored okvira gola.
74. minut - Saša Marković je oprobao udarac, ali je lopta završila malo pored gola.

67. minut - GOOOOOL!!! 3:1 za Partizan, strelac Andrija Živković. Vladimir Volkov je odlično prošao po levoj strani i namestio gol mladom Živkoviću.

65. minut - GOOOOOL!!! 2:1 za Partizan, strelac Petar Škuletić. Lazović je sjajno uposlio Škuletića, koji vara golmana Petrića. Ovo je napadaču lidera Super lige 13. gol u prvenstvu.

56. minut - Iz igre je izašao Petar Grbić, na terenu je Andrija Živković.
53. minut - Petar Škuletić se našao u prilici da matira Petrića, ali je lopta prošla pored stative.
52. minut - Velika prilika za goste. Spetljali su se bez potrebe gosti i propustili sjajnu priliku da ponovo povedu u Humskoj. Ponovo je Stojanović bio neodlučan.
49. minut - Borac je imao dve ozbiljne šanse. Stojanović je mogao da dovede Čačane u novo vođstvo, ali je Lukač bio siguran.
46. minut - Počeo je drugi deo utakmice. Nikola Ninković je ustupio mesto Saši Iliću.
45+2. minut - Kraj prvog poluvremena.

42. minut - GOOOOOL!!! 1:1, strelac Vladimir Volkov. Petar Grbić je izdržao sve duele u kaznenom prostoru rivala, prevario čuvara i poslužio Volkova "kao na tacni". Levom beku crno-belih nije bilo teško da sa tri metara zatrese mrežu.

34. minut - Korner za crno-bele umalo se pretvorio u noćnu moru. Umesto da domaćin bude u prilici za gol, Borac je razvio kontru i imao kolosalnu priliku da udvostruči vođstvo. Slaviša Stojanović je šutirao, ali pored stative.

29. minut - Kakav projektil Marija Božića. Šutirao je veznjak Borca sa oko 30 metara, a Lukač je paradom izbacio loptu u korner.

21. minut - Velika prilika za Petra Škuletića da ekspresno poravna rezultat je propala. Čuvar mreže Borca je ušao u šut najboljem strelcu lige.

19. minut - GOOOOOL!!! 1:0 za Borac, strelac Ivan Đoković. Adut gostiju se najbolje snašao u gužvi posle centaršuta iz kornera. Prethodno je Nemanja Petrović na gol liniji blokirao pokušaj rivala, ali se lopta odbila do Đokovića, koji je bio precizniji.

14. minut - Golman Čačana otklanja opasnost po svoj gol posle kornera crno-belih.
8. minut - Centrirao je Lazović sa desne strane, lopta je zakačila jednog odbrambenog igrača Čačana, ali je golman Petrić bio oprezan.
4. minut - Borac se oslobodio pritiska i u dva navrata pokušao da ugrozi golmana Lukača, ali nije bilo opasnosti.
1. minut - Utakmica je počela.

POVEZANE VESTI

Nedelja 07.12.2014. 17:23
ODMAH SMENITI NIKOLIĆA . U OVAKVOJ LIGI PARTIZAN JE TREBAO DA BUDE NA + 15 BODOVA U OVOJ POLUSEZONI . REALNO .
Nedelja 07.12.2014. 19:26
svaka cast momci!samo napred!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online