Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 28.11.2014.
10:30
alo.rs A

Lalatović dobija otkaz, na klupu stiže...

Nenad Lalatović izgleda broji poslednje dane na klupi Crvene zvezde. Mladi trener je blizu otkaza posle serije kikseva u prvenstvu, koji su uslovili zaostatak za Partizanom od šest bodova i eliminaciju iz Kupa Srbije. Njega bi na poziciji šefa stručnog štaba trebalo da zameni Simo Krunić, aktuelni trener Jagodine.

Odzvonilo mu: Nenad Lalatović 

Čak i ako trijumfuje u naredna dva meča do zimske pauze (protiv OFK Beograda na „Marakani“ i Mladosti u Lučanima), nije sigurno da će Lalatović ostati na klupi crveno-belih, jer vršilac dužnosti generalnog sekretara crveno-belih Zvezdan Terzić ima novog pika za trenersku poziciju.

"Kriv sam što je Zvezda druga"


"Terza je oduševljen Simom Krunićem! Minulog vikenda, na Banovom brdu, Krunićeva Jagodina razmontirala je Čukarički sa 3:0, čime se ovaj stručnjak na najbolji način preporučio rukovodstvu crveno-belih. Terzić i Kokeza su sada vrlo blizu odluke da mu ponude posao i da na proleće, umesto Nenada Lalatovića, upravo Krunić sedne na klupu Crvene zvezde - kaže jedan od ljudi bliskih upravi iz Ljutice Bogdana.

 

Terzić: Lalatović ima podršku uprave, ali...

"Čvrsto stojimo iza Lalatovića. Prioritet nam je stabilizacija kluba i podmlađivanje tima. Jedino mi je žao što Lalatović, osim Rajkoviću, Ristiću i Joviću, nije više prilike dao Jovanoviću i Grujiću", diplomatski je poručio Terzić.
Nezvanično, uprava zamera Nenadu Lalatoviću najviše na kiksevima i remijima sa timovima koji su na samom dnu superligaške tabele - Napretkom i Radničkim iz Kragujevca, posle kojih se Partizan odlepio na velikih šest bodova.

 

Krunić, rođeni Sarajlija, kao igrač je nastupao u OFK Beogradu zajedno sa Zvezdanom Terzićem (u periodu od 1992. do 1994) i njihovo prijateljstvo traje dvadeset i kusur godina. Bio je i trener plavo-belih u drugom delu sezone 2008/09. godine (tada je Terzić bio odsutan iz zemlje), kada ih je u poslednjem kolu sačuvao od ispadanja pobedom nad Banatom. Zapažene rezultate u trenerskoj karijeri Krunić je ostvari kao trener Jagodine, sa kojom je osvojio Kup Srbije 2013. godine, a posle neuspešne epizode u kineskom Dalijenu, jesenas se vratio na mesto uspeha da pomogne „ćuranima“ da pobegnu iz opasne zone.

Inače, Krunić je u dva navrata tokom 2013. godine slovio za kandidata za trenera Zvezde i oba puta ga je želeo tadašnji predsednik Dragan Džajić. Tada nije dobio posao na „Marakani“, ali bi sada mogla da bude treća sreća!

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online