Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Nedelja 16.11.2014.
17:36
b92.net, mondo.rs A

Petorica "orlova" ne putuju u Grčku! Zašto?

Novi potpredsednik FSS Savo Milošević rekao je da niko nije odbio da igra u prijateljskom meču protiv Grčke, te da je njegova odgovornost novi selektor.

Zoran Tošić u duelu sa Dancima
 

Milošević je u nedelju imenovan za potpredsednika FSS, a on će 25. novembra predložiti Izvršnom odboru naslednika Dika Advokata koji je podneo ostavku.

"Ono čime ću se voditi u ovom izboru ću se voditi je isključivo moje profesionalno stručno mišljenje. Nisam ovde da bih doneo odluku koja se drugima dopada, već koja je najbolja za naš fudbal", rekao je Milošević, prenosi b92.net.

Vršilac dužnosti selektora Radovan Ćurčić je potvrdio da čak petorica prvotimaca neće putovati sa selekcijom na prijateljski meč u Grčkoj.  Aleksandar Kolarov se vratio u klub zbog povrede, Matija Nastasić takođe, Dušan Tadić zbog povrede kolena, Zdravko Kuzmanović ima problem sa aduktorom. Neće putovati ni Biševac, kod njega je dosta nezgodna situacija i on se takođe vratio u Francusku. To je pet igrača koji neće putovati sa nama. Nisam odlučio da pozivam nove igrače", rečeno je novinarima, prenosi mondo.rs.

Milošević je demantovao glasine da su pojedinci odbili da igraju.

Nisu nam potrebni umenici već gladijatori, ratnici, fanatici: Savo Milošević

"Imali smo sastanak sa seniorima, rekao sam im da je ono što se desilo s Dancima neprihvatljivo. Nije problem rezultat nego način na koji se igralo. Problem na nekim ranijim mečevima je bio vidljiv. Idemo napred, ne gledamo u nazad. Sledi meč s Grčkom i veoma je bitmo da povratimo veru u ekipu. Nije tačna informacija da je neko odbio da igra za reprezentaciju. Ne postoji nijedan koji nam je to rekao juče ili danas. Ne znam da li je vama rekao neko nešto. Imali smo niz sastanaka i to niko nije rekao. Od sada nam ne trebaju umetnici, već ratnici, gladijatori i fanatici", rekao je Milošević.

Srbija je u teškoj situaciji u grupi I kvalifikacija za EURO 2016, ima samo jedan bod iz tri meča, šest manje od lidera Danske, pet od drugoplasirane Portugalije.

"Verujem u ovu ekipu, u igrače, moja ideja je da ih osposobimo i da od njih izvučemo maksimum. Ako to uspemo, mislim da ćemo biti u poziciji da se borimo za Francusku. Moramo da prepoznamo situaciju kao komšplikovani i tešku, ali ona nije bezizlazna. Svi delimo deo odgovornosti, neko više, neko manje. Iznad svega FSS. Mi smo bili ti koji su odlučivali. Da li ste vi kao mediji, o tome ne bih ja da govorim. Igračima sam sinoć rekao da svako mora da krene od sebe. Najlakše je da nađeš krivicu u drugom, a to ne vodi ka rešenju problema", istakao je potpredsednik FSS.

Milošević je istakao da u ovom trenutku FSS ne razmišlja o novom selektoru iz inostranstva.

Srbija će se u utorak u Haniji na Kritu od 18.00 po srednjeevropskom vremenu sastati sa Grčkom u poslednjoj prijatlejskoj utakmici u ovoj godini. Selekciju će na tom meču predvoditi vršilac dužnosti selektora - Radovan Ćurčić.

POVEZANE VESTI

Nedelja 16.11.2014. 19:18
Sad Vam dolazi račun koji ćete godinama plaćati jer ste oterali na onako pokvaren način Antića. Umesto da ste najurili Karadžića, držite ga a mi smo sve dalje i dalje od bilo kog evropskog ili svetskog prvenstva. Zajebali ste generacije koje dolaze, opstajete na osnovu navijača "krimosa" koje plaćate. Sve Vas treba oterati u pičku materinu, pa i Tebe Savo maj......
Nedelja 16.11.2014. 18:46
REŠENJE POSTOJI . VUČIĆA KAO NAJUSPEŠNIJEG SRBINA SVIH VREMENA ZA SELEKTORA .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online