Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Petak 14.11.2014.
20:28 >> 22:40h
Vestionline A

Poslušajte Boru Čorbu - Je*ite se, fudbaleri

Da Srbi danas ne znaju da igraju fudbal, i da su najveća sramota ove zemlje, to je više nego jasno... tako je poslednjih deset godina. Sram vas bilo, bedni gubitnici, koji zarađujete milione i žalite se kako vas narod ne podržava, a vi gubiti od Azerbejdžana, Kazahtstana... E pa tako su Srbi u petak uveče izgubili i od Danske, u okviru kvalifikacija za EP u Francuskoj 2016 - rutinskih 3:1 usred Beograda. Veći blam u poslednje vreme bio je samo albanski dron...

Standardni prvotimac "orlova": Nemanja Matić u duelu sa Kristijanom Eriksenom
 

I zato, poslušajte ono što svi mislimo o ovoj ljudskoj i fudbalskoj bedi - jeste da su Bora Čorba i Zabranjeno pušenje to pevali za neka prošla vremena, realno je da ćemo mi ovo pevati i u vekovima koji su pred nama...

TOK UTAKMICE PROČITAJTE OVDE: 

90+3. minut - Kraj utakmice.
90+2. minut - Dva vezana udarca iz ugla za našu selekciju. Međutim, odbranili su se Danci.
90. minut - Gosti rutinski čuvaju loptu. Srbija je potpuno nemoćna.

85. minut - GOOOOOL! 3:1 za Dansku, strelac Niklas Bentner. Kontranapad gostiju razvijao se mnogo sporo, ali je rezultirao pogotkom. naši defanzivci nisu napravili ofsajd zamku i Bentner je matirao Stojkovića.

84. minut - Korner za Srbiju izborio je Lazar Marković, ali ništa od izjednačenja.
74. minut - Ne stišavaju se naleti gostiju. Vibe je ušetao u kazneni prostor, asistirao Kron Deliju, ali je Branislav Ivanović na gol liniji reagovao kao rukometni golman i nogom otklonio opasnost. Nekoliko desetina sekndi kasnije još jedna velika prilika za Dansku. Vibe je odlično šutirao, ali je Stojković ukrotio njegov udarac.
71. minut - Poslednja izmena u redovima Srbije. Lazar Marković je zamenio Dušana Tadića.
66. minut - Advokat uvodi drugog napadača. Aleksandar Mitrović je u igri umesto Nemanje Gudelja.
65. minut - Umalo da Lazović poravna rezultat. Šut napadača Partizana, posle dodavanja Nemanje Matića, zaustavila je prečka, a već u narednom napadu, na drugoj strani, Ankersen je takođe pogodio okvir gola.

62. minut - GOOOOOL! 2:1 za Dansku, strelac Simon Kjaer. Defanzivac gostiju bio je potpuno sam na drugoj stativi prilikom ubacivanja lopte iz prekida i glavom je poslao loptu u mrežu Stojkovića.

60. minut - GOOOOOL! 1:1, Bentner je poravnao rezultat. Šutirao je Eriksen sa ivice kaznenog prostora, Stojković je odbio loptu i Bentner nije imao težak zadatak.

57. minut - Opsan napad Danaca. Kron Deli je uputio upotrebljiv centaršut ka Bentneru, visoki napadač je šutiao glavom, ali je bio neprecizan.
53. minut - Kontra Srbije. "Promaja" je duvala u šesnaestercu gostiju, ali Zdravko Kuzmanović nije realizovao odbitak. Pokušao je sa deset metara, ali je pogodio Simona Kjaera.
49. minut - Odlična prilika za Dansku. Eriksen je "opalio" po lopti, iako ga je Ivanović markirao, i pogodio stativu. Stojković je ostao "ukopan".
46. minut - Počeo je drugi deo meča. Promena u sastavu "orlova". Zdravko Kuzmanović je na terenu umesto Filipa Đuričića.
45+2. minut - Kraj prvog poluvremena.
45+1. minut - Slobodan udarac na 25 metara od gola "orlova". Živi zid je zaustavio udarac Kristijana Eriksena.
42. minut - Opsada kaznenog prostora Srbije. Danci su pleli mrežu, strpljivo i proračunato, ali pokušaj Eriksena odbio se o nogu Stefana Mitrovića.
36. minut - Kako meč protiče gosti imaju sve veći posed lopte.
29. minut - Šansa na drugoj strani. Vibe je dobro šutirao iskosa sa leve strane, gađao dalji ugaoa, ali je Stojković uspeo da skrene loptu u korner. Opasnost je otklonjena.
26. minut - Nema nervoze u igri našeg tima. Zoran Tošić se našao u prilici, ali mu je nedostajalo nekoliko santimetara da zahvati loptu glavom sa pet metara.
19. minut - Niklas Bentner se neočekivano našao u prilici da ugrozi Stojkovića. Njegov šut završio je preko prečke.
15. minut - Borba se vodi uglavnom na sredini terena. Bez većih poteškoća po naš sastav.
8. minut - Umalo da Lazović udvostruči prednost. Tadić je prošao po levoj strani, uputio centaršut, ali Đuričić nije uspeo da uhvati volej. Lopta je došla do Lazovića, koji je pokušao udarcem preko glave, okrenut leđima golu, međutim, odlično je intervenisao golman Danske.

4. minut - GOOOOL!!! 1:0 za Srbiju, strelac Zoran Tošić. Filip Đuričić je sa leve strane poslao loptu u sredinu ka Danku Lazoviću. Napadač "orlova" je uspeo samo da je zakači, a onda je došla desno do usamljenog Zorana Tošića koji je šutirao po zemlji pored Šmajhela.

1. minut - Utakmica je počela. Odmah prekršaj Vibea nad Dušanom Tadićem, ali bez problema za goste posle centaršuta.

SASTAVI TIMOVA:

SRBIJA: Stojković, D. Tošić, S. Mitrović, Biševac, Ivanović, Gudelj, Matić, Tadić, Đuričić, Z. Tošić, Lazović.
DANSKA: Šmajhel, Ankersen, Kjaer, Boilesen, Kvist, Kron Deli, ErikSen, Bentner, Bjeland, Kalenberg, Vibe.

POVEZANE VESTI

Petak 14.11.2014. 22:37
Mamu vam jebem, vi ste Sramota Srbije, kavi 120Mil, vi nevredite ni milion zajedno mamu vam manekensku jebem.
Petak 14.11.2014. 22:32
MORE MOTKU I JEBATI IM MAJKU. KAKAV FUDBAL KAKAV FUDBALSKI SAVEZ. GOMILA FEKALIJA KOJOJ BI ZABRANIO DA NOSI GRB SRBIJE NA GRUDIMA. OVO NACIONALNI TIM AJDE BRE FUKARA BESNA I SITA. AMAN LJUDI IMALI NESTO POZITIVNOG I LEPOG U OVOJ ZEMLJI?
Petak 14.11.2014. 22:40
Veca Sramota od vas nepostoji, niste zasluzili da igrate za Srbiju.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online