Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Ponedeljak 03.11.2014.
14:12
alo.rs A

"Zvezda mi je uništila život i zato hoću svoje pare!"

Gžegorž Bronovicki , nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, poručuje da nema nameru da odustane od naplate svojih 840.000 evra, dugovanja zbog kojeg je srpski šampion letos ostao bez licence za Evropu!

Ljut na crveno-bele: Gžegož Bronovicki 

Bivši reprezentativac Poljske u ekskluzivnom intervjuu za „Alo!“ ističe da će sačekati još tri meseca (do 15. januara 2015), ali da će posle tog datuma njegov advokat zahtevati preko FIFA (koja posreduje u ovom sporu) da kazni crveno-bele oduzimanjem šest bodova ili izbacivanjem iz Superlige, ako ga ne isplate.


"Zvao me je pre nekoliko dana kapiten Nikola Mijailović i zamolio me da pristanem da mi se plati u dve rate. Složio sam se nekako i rekao mu da nije problem da sačekam još tri meseca, ali da je problem to što iz Zvezde ne uplaćuju pare već šest godina! Zato sam skeptičan i mislim da će ponovo pokušati da me prevare. Niko me sa „Marakane“ od čelnika kluba nije zvao od kada sam otišao iz Beograda (2008. godine), a čujem sada da pričaju svašta okolo, da sam pijanac, prevarant i druge neistine", kaže Bronovicki.

Ovde se predstavlja da pokušavate da zaradite na Zvezdinoj nevolji?


- Ne, ja samo tražim ono što mi pripada, a što su mi njeni šefovi potpisom zagarantovali. Ništa više. To sam zaradio kao profesionalni fudbaler, iako sam zbog Zvezde i svoje zdravlje ugrozio, a karijeru i život upropastio.


Kako to?


- Dok sam igrao na „Marakani“ stradali su mi ligamenti kolena, pa nisam nigde mogao da nastupam kasnije. Pokušao sam, potom, u Gornjiku i Ruhu, ali nisam mogao da vežem celu polusezonu jer je povreda bila teška. Prevarili su me i u Zvezdi, rehabilitacija posle povrede je bila loša, lekari nestručni, pa me nisu dobro ni izlečili.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 03.11.2014. 16:00
MOMAK UZMI PARE SA KAMATOM,MORA S PRESTATI SA VARANJEM IGRAČA,AKO FIRMA SLABO POSLUJE IDE U STEČAJ,TO TREBA DA VAŽI ZA ZVEZDU I OSTALE KLUBOVE.
Ponedeljak 03.11.2014. 17:36
Nije momak shvatio da ugovor i potpis kod nas ne znace nista.Da je imao neku dobru vezu preko nekog mafijasa ili politicara odavno bi on to naplatio i bez ugovora.Kako se ranije Arkan usetao u Banku usred Beograda i digao svoju lovu sa grdnom kamatom.Ispred Banke cuvene Dafiment su stajali ogroman broj ljudi i imali svoje ugovore i stedne knjizice.Samo nisu imali te argumente kao Arkan pa su mogli svojim ugovorima da brisu guzu.
Ponedeljak 03.11.2014. 19:33
Pare u zvezdi nisu problem. Njih nema!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online