Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 22.10.2014.
15:01
Beta A

Nikolić: Da dugačka serija potraje

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da meč protiv Bešiktaša može da odredi dalju sudbinu njegove ekipe u Ligi Evrope i da će se crno-beli boriti za pobedu u svakoj sekundi tog meča.

Marko Nikolić tvrdi da će rezultat protiv Bešiktaša odrediti dalje ambicije tima

"Dolazi nam više nego atraktivan protivnik. Posle Totenhema i Bešiktaš je tim koji ima kvlaitet da igra Ligu šampiona i to je pokazao kroz kvalifikacije i u utakmici protiv Arsenala, ali i trenutnim plasmanom u prvesntvu Turske", rekao je Nikolić novinarima na stadionu Partizana.

U prethodna dva kola Lige Evropa, Partizan nije imao mnogo uspeha, pošto su prvo odigrali nerešeno 0:0 s Totenhemom, a potom su poraženi od Asterasa s 0:2.

"Na sredini smo takmičenja u Ligi Evrope i naravno da rezultat protiv Bešiktaša određuje dalje ambicije u Evropi... S tim da smo mi ambicije plasmanom u grupnu fazu na neki način ostvarili. Borićemo se na svakoj utakmici. Ovo su mečevi za uživanje za svakog navijača. Želimo da ova serija (dobrih rezultata), koja je neobično dugačka i dalje traje", kazao je Nikolić.

Šef stručnog štaba Partizana nije hteo da govori o karakteristikama turskog tima, samo je istakao da je reč o ozbiljnom evropskom timu sa kvalitetnim igračima.

Nikolić je rekao da je povreda Miroslava Vulićevića veliki hendikep za njegovu ekipu.

"On je bio jedan od najstandardnijih igrača prethodnih 10 meseci i svi znamo koliko nam je enrgije donosio na toj desnoj strani... Ko god da ga zameni sutra, a u opticaju su dvojica igrača, moraće da da sve od sebe", rekao je on.

Navijači, pomozite!

Nikolić je kazao da ima još 10.000 karata za utakmicu s Beškitašom i pozvao je navijače da napune stadion.

"Mimo svakog običaja, ovog puta pozivam navijače da kupe karte, da podrže ovaj tim. Igrači su to zaslužili zbog izvanrednih rezultata. Neka stadion bude pun, neka igrači budu na gornjoj granici svojih mogućnosti. Borićemo se za pobedu u svakoj sekundi utakmice", rekao je Nikolić.

Fudbaler Partizana Andrija Živković istakao je da će crno-beli sutra izaći na teren s namerom da dobiju utakmicu.

"Znamo koliko dobar tim imaju. Mi ćemo dati sve od sebe da ih dobijemo. Pozivam navijače da dođu i da nas podrže, a mi ćemo se boriti za Partizan", rekao je Živković.

Utakmica trećeg kola Grupe C Lige Evrope između Partizana i Bešiktaša igraće se sutra od 21.05 na stadionu u Humskoj.

POVEZANE VESTI

Sreda 22.10.2014. 16:52
Deder da te vidim protiv Turaka, kako ces lako je bilo Zvezdu u nasoj Ligi nema Protivnika pravih sve Boranjia,
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online