Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 13.10.2014.
17:34
Beta A

Advokat: Duel sa Albanijom je za mene finale

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dik Advokat rekao je danas da veruje da njegovi igrači mogu da naprave dobar rezultat protiv Albanije u kvalfikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine.

Ima čovek čudan osećaj: Dik Advokat
 

"Imam čudan osećaj pred ovaj meč, kao da se za sat vremena igra utakmica, a ne sutra... Kao da je sve gotovo, a ne da je tek počelo. Osećam se kao da je finale i da moramo da napravimo dobar rezultat. Znam da imamo kvalitet, ali moramo da potisnemo emocije i da se koncentrišemo samo na fudbal, odnosno predstojeću utakmicu", rekao je Advokat novinarima na stadionu Partizana u Beogradu.

"Imamo jedan bod iz jedne utakmice i sve je još uvek otvoreno", dodao je on.

Fudbaleri Srbije sutra od 20.45 dočekuje Albaniju u trećem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj. Srbija je u subotu u drugom kolu odigrala 1:1 sa selekcijom Jermenije.

"Znam da možemo da odigramo bolje nego u Jermeniji, ali moramo da napravimo određene izmene u igri. Ne mislim da će uvođenje još napadača promeniti mnogo, već moramo da promenimo pristup i da ne pravimo greške na sredini terena", kazao je Advokat.

Branislav Ivanović: Ne možemo da izgubimo

Kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović kazao je da je ekipi potrebna dobra atmosfera u javnosti, kako bi selekcija ostvarivala dobre rezultate.

"Atmosfera oko reprezentacije se uvek kreira u odnosu na rezultat. Pred ovaj meč osećamo dodatni pritisak... Ekipa je svesna da kreira atmosferu i da od nas mnogo zavisi i zato moramo pozitivno da razmišljamo. Biće nam teže nego protiv Jermenije... Najbitnije je da ne primimo gol, jer mislim da je to 60 odsto odrađenog posla. Mislim da ako ekipa pruži 100 odsto mogućnosti ne može da izgubi i verujem u dobar rezultat", rekao je Ivanović.

S druge strane, Albanija je u prvom kolu kvalifikacija napravila veliko iznenađenje, pošto je remizirala s Portugalom, dok je u drugom kolu odigrala, takođe, nerešeno sa Danskom.

"Igraćemo protiv defanzivnog tima, ali moramo da budemo svesni da imaju brze napadače i dobru kontru. Mi volimo da igramo ofanzivno i mislim da posedujemo taj kvalitet", kazao je on.

Advokat je rekao da veruje da će fudbaler Liverpula Lazar Marković biti u sastavu ekipe za sutrašnji meč sa Albanijom.

"Lazar je obavio medicinske preglede i rezultati su dobri. Verujem da će biti u konkurenciji za tim", rekao je Advokat.

Albanija je prva u Grupi I kvalifikacija za EURO 2016. sa četiri boda, Danska je druga sa istim brojem bodova, dok je Srbija na trećem mestu sa jednim bodom.

POVEZANE VESTI

Utorak 14.10.2014. 11:00
Interesantno je da niko nesme vise ni da pise o fudbalskoj reprezentaciji. Jer ocigledno da svi prate i ne veruje im niko. Mislim da svi imaju velike sumnje. A i strah od BRUKE ! Ovi dolaze ne sa fudbalskim zeljama nego fasistickim,to je ocigledno. Igrace da nas satru u svakom smislu. Ponize,obrukaju,i da se izzivljavaju ukoliko im to nasi dozvole. A videvsi Kolarova necemo biti daleko od toga.
Utorak 14.10.2014. 07:58
Dobro si procenio da je sa Albanijom Finale i tooooo Veliko,ako ne Uspes da pobedis ubedljivo,ONDA PRAVAC HOLANDIJA ;I POVEDI ONOG KO TE OPSTE DOVEO,Jer si na najboljem putu da nas do kraja Upropastis ,kao sto si i sa Rusijom napravijo.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online