Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 09.10.2014.
17:30
mozzartsport.com A

Đurić o Zvezdinom saopštenju: Bolest koju bi trebalo iskoreniti

„Dobijali smo derbije, proizvodili fudbalere za najjače svetske klubove, stvarali trenere zavdine reputacije, ispunjavali obaveze prema državi, učestvovali u Ligi šampiona i Ligi Evrope... Za razliku od komšija koji su maltene svakog meseca pisali saopštenja i povećavali dug u klupskoj kasi“, kaže predsednik Partizana.

Ljut na komšije: Predsednik Partizana Dragan Đurić

U razmeni udaraca između Tomislava Karadžića i Crvene zvezde okrznut je i Partizan. Mada ih nijednom rečju nisu pomenuli, jasno je da su na Marakani mislili upravo na crno-bele kad su uzvratili predsedniku Fudbalskog saveza Srbije na njegove žestoke opštužbe iznete na Skupštini te organizacije u sredu.

U Ljutice Bogdana 1a smatraju da bi imali četiri titule više da nije bilo Karadžića kome su i ranije zamerali na dobrim odnosima sa klubom iz Humske, na čijem je čelu bio od jeseni 2007. do leta 2008, a upravo je tada počela proletos prekinuta dominacija Parnog valjka ovdašnjim fudbalom.


„Tvrdnje Crvene zvezde da bi imala četiri titule više su ružne i drske. Bezobrazne, rekao bih. Ma, primitivne. To je bolest koju bi trebalo iskoreniti. Pisci takvih saopštenja bave se marketingom iz kafića, koji ne pije vodu. Opet su potegli alibi priču, iako je i njima jasno da smo trofeje poslednjih godina zaslužili i osvojili isključivo zato što smo bili bolji na terenu. Tamo gde je jedino i važno“, ističe Dragan Đurić u izjavu Mozzart Sportu.

Predsednik Partizana podseća čelnike Crvene zvezde na ostvarenja crno-belih u periodu otkako on rukovodi klubom i uverava da je to mahom zasluga igrača i trenera, a nikako pomoći sa strane.


„Razlika između Partizana i Zvezde godinama unazad videla se na terenu. Dobijali smo derbije, proizvodili fudbalere za najjače svetske klubove, stvarali trenere zavdine reputacije, ispunjavali obaveze prema državi, učestvovali u Ligi šampiona i Ligi Evrope... Za razliku od komšija koji ništa nisu činili da unaprede fudbal, već su maltene svakog meseca pisali saopštenja i povećavali dug u klupskoj kasi. Da im ni za to nismo mi krivi“, zapitao se Đurić.

U Partizanu ne žele polemiku sa večitim rivalom, međutim, naglašavaju da je predstojeći derbi savršena prilika da se vidi ko kako radi.


„Tu će se videti ko je bolji. Našim komšijama poručujem da je prošlo vreme saopštenja, skrivalica i zakulisnih radnji, a apelujem na sve ljude ne samo iz njihovog, već i svih drugih klubova da se okrenu sportu i pomognu mu u domenu svojih mogućnosti. Ako bi nešto trebalo da se menja, to mora da ide legalnim putem, poštujući zakone i propise. Zato, nama u Partizanu nije toliko bitno ko je na čelu FSS, samo je važno da čovek koji vodi srpski fudbal bude častan i pošten. I onda će imati našu podršku. Kao što je ima i sad“, zaključio je Dragan Đurić.

POVEZANE VESTI

Subota 25.10.2014. 23:11
A JEBOAO VAS JE KLEO PA MOREIRA PA DIARA PA ZUKA PA JOVETIC PA TOSIC PA MARKOVIC....A SAD DRINCIC A ONDA KARADZIC KRIV,,,BUUUUAAAHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...JOS DA VAM NIJE TE BAGRE U TELEKOMU KOJA VAM DAJE KRISOM PARE BIO BI KATANAC I EVROPA ZNA VASE MAHINACIJE.....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online