Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Nedelja 14.09.2014.
15:42
Beta A

"Karadžić nastavlja da pljačka Zvezdu"

Član Upravnog odbora Fudbalskog kluba Crvena zvezda Zoran Bašanović razočaran je suđenjem arbitra Dejana Santrača na utakmici Super lige Srbije protiv Napretka iz Kruševca i u saopštenju navodi da je "ovo početak organizovane kampanje" protiv crveno-belih.

Napadi iz Crvene zvezde: Tomislav Karadžić, predsednik Fudbalskg saveza Srbije
 

"Nastavlja se pljačkanje Crvene zvezde od strane (predsednika Fudbalskog saveza Srbije) Tomislava Karadžića i njegove godinama unazad organizovane i kontrolisane grupe. Prvenstvo je tek počelo, a već se dešavaju otimačine kao u Kruševcu", navodi se u saopštenju Bašanovića.

VIDEO: Da li je Zvezda oštećena u Kruševcu?

U Kruševcu su u subotu Napredak i Crvena zvezda u 5. kolu Super lige odigrali nerešeno bez golova, a trener beogradske ekipe Nenad Lalatović je isključen u završnici susreta.

Lalatović: Ako nijedan od tri nije bio penal, nek' me doživotno suspenduju iz fudbala!

"Niko ne može da nas ubedi da od tri sporne situacije sudija ne svira nijedan penal za Crvenu zvezdu a za našeg protivnika svira sumnjiv penal. To ne moze biti sudijski previd, to je izrežirano, jer je čitava sudijska ekipa bila uigrana. Teško je odbraniti titulu kada na putu stoji predsednik Saveza koji ima sve mehanizme da vas zaustavi
i on to beskrupulozno i čini", navodi se u saopštenju.

Bašanović dodaje da Zvezda nije trebala da obustavi akciju "pet minuta za spas srpskog fudbala".

"Crvena zvezda je sama kriva zbog toga jer nije ostala dosledna svom cilju od prošle godine da najvecu štetočinu trajno odstrani iz srpskog fudbala. Naivno smo verovali da će biti korektan i pošten. Mi sada moramo opet preuzeti inicijativu da uradimo ono što smo morali uraditi prošle godine. Nema sreće ni za Crvenu zvezdu ni za srpski fudbal dok iz njega ne ode Tomislav Karadžić", piše u saopštenju.

POVEZANE VESTI

Nedelja 14.09.2014. 17:15
ZVEZDA da podigne SPOMENIK KARADŽIĆU . Da nije njega ZVEZDA bi igrala sa DORĆOLOM I POLETOM BEOGRADSKU ZONU .TU BI JE UEFA POSLALA . NIKO iz Zvezde da kaže KOLIKO su šansi propustili igrači ( NIJEDNU ) ko je kriv za IGRU BEZ IGRE . Ponašanje IGRAČA I TRENERA ULIČARSKO jurenje sudije i guranje sudije po terenu mogu samo ZVEZDINI IGRAČI . Lalatović PSUJE VREĐA I NAJPRIMITIVNIJE NAPADA SUDIJU i buni se što ga ovaj isključuje ? STRAŠNO . TERZIĆ UPADA U SLUŽBENE PROSTORIJE GDE SE KUCA ZAPISNIKI I LOMI FLAŠU . ALO KO STE VI ? SPORTSKO DRUŠTVO NISTE . BLIŽI STE BANDI RAZBOJNIKA .
Nedelja 14.09.2014. 18:38
Da li Zvezda i Partizan mogu da izgube bodove a da se ne zale i ne placu svaki put... Postaje jadno sve ovo, uvek vam je kriv sudija ili neko drugi... Zasto se nikada ne zalite na sudiju kada pobedjujete? Onda je sve posteno i regularno?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online