Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Subota 06.09.2014.
17:55
alo.rs A

Bratanci tužili Savu Miloševića!

Maloletni Matija (14) i Jana (6) Milošević podneli su tužbu protiv svog strica, poznatog fudbalera Save Miloševića, zbog toga što je navodno platio kamenorescu da sruši nadgrobni spomenik koji su oni podigli svom ocu Andriji.

Ne vole ga bratanci: Savo Milošević

Policija u Bijeljini prikuplja dokaze o ovom slučaju i oni bi za nekoliko dana trebalo da budu dostavljeni tužilaštvu radi eventualnog krivičnog gonjenja Save Miloševića, inače Andrijinog rođenog brata, piše "Alo".
 

Kako nezvanično saznaju, u Osnovnom sudu u Bijeljini, Andrijina deca i njihova majka Daniela tužili su Savu zbog toga što je u noći između 31. avgusta i 1. septembra porušio i uklonio postavljeni nadgrobni spomenik na groblju u Johovcu, kod Bijeljine, sa namerom da postavi drugi i na taj način, kako stoji u tužbi u koju je „Alo!“ imao uvid, narušio njihovo pravo kao zakonskih naslednika na podizanje nadgrobnog spomenika ocu i obavljanje verskih i drugih običaja.

Ovo je za „Alo!“ potvrdio i advokat Slobodan Cvijetić, koji u razgovoru za naš list kaže da je tužba podneta i protiv kamenoresca koji je od Save uzeo novac da postojeći spomenik sruši i postavi novi.

" Od suda tražimo da hitno donese privremenu i sudsku meru obezbeđenja kojima će se Savi zabraniti postavljanje novog nadgrobnog spomenika i narediti da odmah vrati onaj koji je uklonjen - priča za "Alo" advokat Cvijetić, dodajući da je cela Bijeljina zatečena time što je Savo uradio i da je slučaj rušenja nadgrobnog spomenika nezapamćen u tom mestu.

Pokušavali su novinari pomenutog lista da stupe u kontakt sa nekadašnjim fudbalerom, ali on se nije odazivao na pozive, niti je odgovarao na SMS poruke.

Subota 06.09.2014. 18:37
Ima i goreg slucaja.konvertit bivsi kosarkas Stojko Vrankovic, je srusio pravoslavni spomenik baki i dedi i postavio novi sa katolickim obelezjem.
Subota 06.09.2014. 22:02
Na ja...to je njihova verzija, treba se pogledati i na drugu stranu medalje, saslusati Savinu verziju. Covjek hoce da postavi novi spomenik svom bratu, i platio je za to, sigurno ima po mom misljenju veliki razlog za to.
Nedelja 07.09.2014. 14:48
Страшно! Тотално се живот изопачио....тако да нам данас више ништа није свето па на жалост ни мртви! Ако је овако како пише у тексту Саво је направио кривично дјело без обзира што се ту ради о рођеном брату. Брат има своју породицу (супругу и 2 дјеце) као законске наследнике! Закон је ту неумољив, па свиђало се то Саву или не..... Каже стара пословица: ТРЕБА ЧУТ' ОБА ЗВОНА.....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online