Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 23.08.2014.
00:46
mozzartsport A

Mandžukić doneo Atletiku superkup!

Atletiko Madrid je osvojio superkup Španije nakon što je u revanšu savladao gradskog rivala Real Madrid sa 1:0. Odlučujući gol postigao je hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić na samom startu meča i to je ispostaviće se bilo dovoljno da Atletiko nakon 1:1 na Santjago Bernabeu osvoji prvi trofej u sezoni.

Mario Mandžukić proslavlja pobednički gol
 

Ode Dijego Forlan, eto ga Radamel Falkao. Ode Radamel Falkao, eto ga Dijego Kosta. Ode Dijego Kosta, eto ga Mario Mandžukić. 

Sve dok ima reda, plana i sjajnog trenerskog njuha Dijega Čola Simeonea, Atletiko Madrid ne mora da brine za budućnost. Tako je i u borbi za prvi trofej u sezoni argentinski stručnjak pokazao da je napravio sjajan posao kad je zamenu za novog špica Čelsija pronašao u liku hrvatskog reprezentativca, čija je minijatura donela Jorganžijama Superkup Španije.


Novajlija iz Bajerna je maltene u prvom „poštenom“ kontaktu sa loptom presudio Real Madridu i u vitrine stadiona Visente Kalderon uneo prvi trofej u novoj sezoni, jer je u drugom minutu pokazao da mu je malo vremena i prostora potrebno da iskoristi šansu. Njegova minijatura razgalila je navijače Atletika i makar malo smanjio bol zbog izgubljenog finala Lige šampiona protiv istog protivnika u Lisabonu – 1:0 (prvi meč 1:1).

Prvenac hrvatskog reprezentativca izazvao je euforiju na tribinama Kalderona i najavio trenutak istorije gradskog derbija: prvi put otkako deceniju i po čuva gol Reala Iker Kasiljas izgubio meč od Atletika kao starter. Pre ovog susreta imao je skor od 21 pobede i sedam remija, ali je Mandžukićev projektil izbrisao nulu iz kolone poraza i najavio veče velikog slavlja crveno-belih.


Osim tog pogotka, Atletiko je imao još nekoliko sjajnih prilika, preko Kokea i Raula Garsije, koji je pogodio prečku početkom drugog poluvremena, mada bi pošteno bilo priznati da je i Real zaslužio makar izjednačenje, jer je tokom prvog dela igrao, stvarao prilike i propuštao ih (naročito Džejms Rodrigez) a u drugom Anćelotiju nije pomoglo ni uvođenje rovitog Kristijana Ronalda, umesto Tonija Krosa, iako je tad igra Reala delovala daleko ozbiljnije.

Subota 23.08.2014. 10:19
Nije Mario Mandzukic nego Mahir Mandzuka to je pravo ime i prezime, a otac od Mirsada postao Mate dok je mama od Mensure postala Marija
Subota 23.08.2014. 11:14
Koga interesira ovaj drvosjeca, i zasto opste komentari o njemu Srbija osvaja dve zlatne medalje u plivanju na Evropskom i ngde ni jedna paznja o tom u Njihovim Mediju.Kad cemo jednom shvatiti da vise nismo zajedno i uspesi jednih i drugih idu samo sa uzajamnim POSTOVANJEM.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online