Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 13.08.2014.
21:31
vesti A

Grobari Jug: Uprava urgentno da reši postojeće probleme!

Navijačka grupa Grobari Jug, obratila se javnosti saopštenjem povodom događaja koji se dešavaju u Partizanu.

 

Saopštenje prenosimo u celosti

"Poštovani navijači Partizana, Pre dva dana u javnosti se pojavilo pismo u kojem su nepoznata lica, ili lice, zloupotrebila naziv "navijači Partizana“, predstavljajući se da govore u ime ljubitelja crno-bele boje. Većina medija u Srbiji je to fantomsko pismo objavila, iako niko nije utvrdio ko stoji iza njega, javnosti nije poznato nijedno ime i prezime, identitet onih koji su se usudili da se potpišu kao "navijači Partizana“.

Pitamo se da li bi naši cenjeni mediji smeli tako da postupe da se radi o nekom drugom klubu? Mi, navijači sa južne tribine Partizanovog stadiona, osećamo pravo i dužnost da se tim povodom oglasimo. Prvo, mi činimo više od 50% prosečne posete na Partizanovim stadonu, prisutni smo na svim gostovanjima kluba, podržavamo ga decenijama, u svim okolnostima i uslovima. Mi podjednako volimo klub bez obzira na to ko je istrčao na teren, ko sedi na klupi namenjenoj za članove stučnog štaba, a ko u loži predviđenoj za članove uprave. Jedini motiv nam je ljubav prema klubu, nismo eksponenti ničijeg ličnog ili grupnog interesa, nismo, niti ćemo ikada biti sredstvo orkestriranih i naručenih kampanja usmerenih da nanesu štetu klubu. Drugo, naš identitet je veoma dobro poznat svima, svi znaju ko smo i gde se možemo naći. Naš stav je veoma jednostavan. Bezuslovna podrška igračima uvek i svuda, navijanje do zadnjeg atoma snage. Što su okolnosti teže, naša podrška je intenzivnija.

Teškoće nas ujedinjuju i čine jačima. Naravno, podrška igračima podrazumeva i naš zahtev upravi kluba da urgentno reše postojeće probleme i omoguće igračima i radnoj zajednici uslove neophodne za postizanje željenih rezultata. Oni koji likuju nad teškoćama, raduju se neuspesima, priželjkuju krize, su nam ne samo strani, nego i odvratni. Od istinskih navijača, a verujemo da su među nima i oni "navijači“ koji su se obratili javnosti, mogu da dobiju samo potpuni prezir. Svesni smo da mnogima smeta što je Partizan, kao i prethodnih godina, jedini srpski klub koji igra u Evropi i ima priliku da nastavi sa prisustvom u Evropi. U inat svima njima učinićemo sve da pobedimo Neftči, a igračima poručujemo da će uz nas slaviti u toj borbi. Nikada nismo imali, niti imamo pretenzije da odlučujemo o radu kluba. To ne znači da se naš glas neće čuti, naprotiv. Jedino nas zanimaju uspesi kluba. Na izbornoj sednici kluba, kad god da bude, naši predstavnici izneće svoje mišljenje. To će biti prilika i za druge kojima je stalo do Partizana da daju svoje predloge. Do tada očekujemo jednistvo navijača sa svih tribina našeg stadiona i zajedničku borbu za uspehe kluba. Mi na to imamo puno pravo. Očekujemo da će srpski mediji ovom saoštenju dati istu pažnju kao i drugim vestima vezanim za naš voljeni klub, pogotovo onima kojima se pridaje negativna konotacija".

U potpisu Naviači sa južne tribine Partizanovog Stadiona - "Grobari Jug“

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online