Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Sreda 13.08.2014.
00:20
mozzartsport.com A

Štrajk u Partizanu: Nema para, nema treninga!

Kapiten Saša Ilić i igrači imaju maksimalnu podršku šefa struke Marka Nikolića, prenosi "Mocart sport".

 Fudbaleri Partizana su izgubili strpljenje, pa su stupili u štrajk
 

Finansijska kriza u Partizanu je dostigla vrhunac. Fudbaleri crno-belih, zbog neisplaćenih zarada, stupili su večeras u štrajk i tako postavili ultimatum upravi kluba da neće izvršavati svoje obaveze dok im se ne regulišu zaostala primanja.


Igrači kluba iz Humske su odbili da izađu na popodnevni trening koji je bio zakazan za 19 časova u SC Zemunelo i na taj način su poslali jasan signal rukovodiocima kluba da su ozbiljni u nameri da svoja prava isteraju na čistac. U celoj priči kapiten Saša Ilić i igrači imaju maksimalnu podršku šefa struke Marka Nikolića, koji je posle pobede nad Voždovcem u prvom kolu Super lige javno poručio da samo on i prvotimci znaju u kakvim uslovima rade, aludirajući na činjenicu da plate nisu primili od druge polovine aprila.


"Mocart sport" podseća da se fudbalerima Partizana duguje ukupno nekoliko miliona evra na ime neisplaćenih premija za titule osvojene u sezonama 2011/12 i 2012/13, kao i premije za plasman u Ligu Evrope 2012. godine, kada je trener još bio Vladimir Vemezović.


Neizvesnost traje, pošto je planirano da sutrašnji prepodnevni trening bude otvoren za medije, ali je tokom večeri to otkazano. Inače, tokom dana je kapiten Saša Ilić u ime igrača pregovarao sa upravom Partizana, ali je dobio poruku da para nema.

POVEZANE VESTI

Sreda 13.08.2014. 06:40
Ona Decoooo prestao da se javlja... Razocarao se kad je video da je dugi niz vremena da ne kazem godina imao samo iluzije i branio nesto sto nije trebao na najogavniji nacin(pljuvanjem drugih klubova oko Partizana) neznajuci da je pitanje vremena kad ce da ga demantuje taj isti klub u koji se kune. Ljudi mu lepo pricali ko drugom jamu kopa sam u nju upada.
Sreda 13.08.2014. 08:43
DUG JE DUG I TREBA DA SE NAMIRI . E , sad onako kako sada igra PARTIZAN mislim da bi MNOGI TREBALI DA PLATE PARTIZANU ŠTO SU U NJEMU NARAVNO DA U TU GRUPU SPADA I MARKO NIKOLIĆ TRENER . Ono što je sigurno PARTIZAN JE OPLJAČKAN DO GOLE KOŽE od onih koji su "želeli dobro PARTIZANU" kao Ružić , Dačić i ostala BANDA KOJA JE POSTAVILA SVOG PIONČIĆA ĐURIĆA DA USMERAVA NOVAC GDE LOPOVI KAŽU . Toliko je mladih i DOBRIH IGRAČA PRODATO DA SU CIFRE NEVEROVATNE A PARTIZANOV TEREN LIČI NA SEOSKU LIVADU . BRUKA .
Sreda 13.08.2014. 10:29
Sta lopovi ucinise od klubova,i Srpskog fudbala,a sto je jos najgore niko ne odgovara.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online