Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Nedelja 10.08.2014.
16:50 >> 19:19h
Vestionline A

Partizan u finišu slomio "zmajeve"

Partizan je teškom mukom stigao do bodova na Vračaru. Golovima Volkova i Fofane u sudijskoj nadoknadi, crno-beli su pobedili Voždovac 3:1 i tako trijumfalno počeli sezonu. "Zmajevi" su od 74. minuta vodili, ali je usledio furiozni finiš kluba iz Humske.

Petar Škuletić, udarna igla crno-belih u napadu (Foto: Arhiva)
 

Izabranici Marka Nikolića opet nisu briljirali. Smušenom igrom, sa dosta dodira, bez ideje na sredini terena delovali su crno-beli, ali su u finišu slomili otpor neugodnih "zmajeva" koji mogu da žale makar za bodom.

Stefan Tripković doveo je domaćine u vođstvo u 74. minutu i tada se činilo da će Partizan da doživi novi fijasko. Ipak, crno-beli se nisu predavali. Rezervisti Saša Ilić i Predrag Luka trgli su crno-bele, koji s prvo ubrzo izjednačili smušenom intervencijom Stošića, koji je matirao svog golmana.

U finišu - drama. Prvo je Tripković dobio drugi žuti karton, a u sledećem napadu, posle akcije Drinčića i Vulićevića, Volkov je sjajnim volejom u 92. minutu doneo prednost Partizanu, a tačku na trijumf crno-belih postavio je tri minuta kasnije Fofana, koji je posle dugo vremena dobio šansu da zaigra za srpskog vicešampiona.

 

PROČITAJTE TOK MEČA:

90+5. minut - GOOOOL - Ismael Beko Fofana za trijumf Partizana.

90+2. minut - GOOOL - Vodi Partizan. Strelac Volkov. Iz trećeg pokušaja konačno je zatresao mrežu defanzivac crno-belih. Odlično je centrirao Vulićević, a Volkov volejom iskosa sa leve strane matirao Supića.

90. minut - Crveni karton za Stefan Tripkovića iz Voždovca. "Zmajevi" sa desetoricom u finišu. Igaraće se još pet minuta.
89. minut - Traže crno-beli penal posle igranja ruke jednog igrača Voždovca, ali nema ništa od najstrože kazne. Pokušao je Luka, ali je siguran Supić.
85. minut - Partizan juriša, želi sva tri boda. Velika šansa za Volkova, ali opet je šutirao iznad gola.

78. minut - GOOOOL - Partizan je izjednačio. U pitanju je autogol Stošića.

74. minut - GOOOOL - Vodi Voždovac. Strelac Tripković. Posle slobodnog udarca, Tripković se najbolje snašao u šesnaestercu Partizana i matirao Lukača. Šok za crno-bele. Posrtanje Partizana se nastavlja.

71. minut - Šansa za Partizan. Drinčić je bio u prilici, ali je Supić izbacio loptu u korner.
68. minut - Partizan bez šanse, "zmajevi" se odlično brane.
53. minut - I u nastavku utakmice inicijativa Partizana, ali nema golova.
46. minut - Drugo poluvreme je počelo.
45+1. minut - Prvo poluvreme je završeno.
39. minut - Sjajna šansa za Škuletića, ali je Supić odbranio njegov šut.
30. minut - Velika šansa za Voždovac. Pantelić sa nekoliko metara nije uspeo da savlada Lukača. Konfuzna reakcija odbrane crno-belih.
28. minut - Vračarom odjekuje "Uprava napolje", što je poruka "Grobara" upravi kluba iz Humske.
24. minut - Sudijski tajm-aut zbog velike vrućine. Dva minuta pauze za osveženje igrača. Partizan bolji, ali i dalje nema golova.
15. minut - Crno-beli napadaju, ali "zmajevi" i dalje odolevaju favoritu.
10. minut - Volkov je imao odličnu šansu posle centaršuta Drinčića, ali je šutirao iznad gola.
5. minut - Škuletić je pokušao glavom, ali nema opasnosti po gol "zmajeva".
4. minut - Pritisak Partizana na početku susreta. Kakva greška golmana Supića. Umalo je Lazović kaznio indolentnost golmana Voždovca.
1. minut - Utakmica je počela.

SASTAVI TIMOVA

VOŽDOVAC: Supić, Stojković, Obradović, Stanimirović, Stošić, Kitanovski, Sinđić, Petrović, Tripković, Pantelić, Damnjanović.

PARTIZAN: Lukač, Volkov, Stanković, Ilić, Vulićević, Gulan, Drinčić, Ninković, Grbić, Škuletić, Lazović.

POVEZANE VESTI

Nedelja 10.08.2014. 19:35
BRUKA . U Srbiji se FUDBAL VIŠE NE IGRA . Dok su ovi koji vode FSS I BANDE PO KLUBOVIMA NAVIJAČI NEMA ŠTA DA TRAŽE NA STADIONIMA . REALNO .
Nedelja 10.08.2014. 22:30
Navijač sam za crno bele od kad znam za sebe,ali moramo biti realni,ovakav Partizan nema šta da traži u Evropskom takmičenju.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online