Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Ponedeljak 04.08.2014.
12:22
Vesti - D. LJ. J. A

Užas u Makedoniji: Šok bomba navijaču raznela šaku!

Težak incident na meču Pelister - Vardar u Bitolju.

Jezive scene sa stadiona u Bitolju

Jedan član navijačke grupe Komiti iz Skoplja je ostao bez šake, a desetak drugih je lakše i teže povređeno na fudbalskoj derbi utakmici Pelister - Vardar održanoj na stadionu Tumbe kafe u Bitolju. Navijači Vardara, Komiti, zadobili su povrede nakon eksplozije šok bombe. Incident se dogodio u poslednjim minutima utakmice kada je policija pokušala sa stadiona da odstarni Komite da ne bi nakon završetka derbija došlo do sukoba sa navijačima domaćeg tima Pelister, grupom Škembari.


Iz bitoljske policije nema zvaničnog objašnjenja kako se šok bomba našla na tribini gde su se nalazili navijači iz Skoplja, a očevici tvrde da je najteže povređeni mladić oteo bombu od jednog policajca i verovatno je nehotice aktivirao.


- Dva, tri minuta pre kraja utakmice, kada je pobeda Vardara već bila izvesna, bez ikakvog razloga jedan od navijača Komita uzeo je šok bombu od jednog policajca i aktivirao. Od snažne eksplozije izgubio je šaku, a desetak navijača koji su bili pored njega lakše i teže su povređeni. Povrede je zadobilo i nekoliko policajaca koji su se nalazili u blizini, veli očevidac.


U bolnici u Bitolju kažu da je na odelenje za ortopediju primljeno šest povređenih osoba, a troje na hiruško odelenje. Među njima i mladić koji je ostao bez šake.
Derbi Pelister - Vardar je zavšren je pobedom gostiju iz Skoplja sa 1:0, a tokom meča vladala je usijana atmosvera sa prepucavanjima i međusobnim uvredama navijačkih grupa domaćina Škembara i Komita iz Skoplja.

Pažnja, snimak je uznemiravajući:


 

Ponedeljak 04.08.2014. 12:35
Опис дешавања личи на шиптарски стил.
Ponedeljak 04.08.2014. 19:09
Izgleda vie nikogas ne ste bile vo Makedonija , pa da zaklucite deka nie Makedoncite ve mrazime ... A ti Radenko gledaj si ja mackata ,bori se za tvoite LGBT prava i ne jadi g...a za nesto sto ne si ni upaten... Polovina familija mi zivee vo Srbija , i sekogas koga sum odel i vo Belgrad i vo N.Sad sum se custvuval kako doma a isto i prijatelite koi doagaat od Srbija se custvuvaat kako doma... Za primer prosetaj do Zagreb ili Ljubljana i vo nekoj kafic kazi Zivela Srbija i ako prezivees tamu dojdi da vidis kolku ke ti se privrzat kon toj izvik... Inaku 99 siguren sum deka ti si bil vo nekoja dupka so nekoe tvoe mace i si siel fustancinja ,nie vi nosevme hrana i nafta na moite braka ati ne si
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online