Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 17.07.2014.
12:20
Beta A

Fudbaleri Partizana: Na pobedu i u revanšu, priželjkujemo Seltik

Fudbaleri Partizana Petar Grbić i Petar Škuletić su rekli da se crno-beli neće opuštati i da idu na pobedu i u revanš meču kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Toršavna sa Farskih ostrva.

 Fudbaleri Partizana pred utakmicu sa HB Toršavnom u Beogradu
 

"I jesam i nisam zadovoljan svojom igrom. Znam da mogu mnogo bolje, ali to je prva utakmica posle priprema. Utakmica je bila mnogo teška ne samo za mene, već za ceo tim. Imamo odličan rezultat, ali protivnik bio nezgodan. Bitno je da smo pobedili. Nadam se da će svaka naredna utakmica biti sve bolja", rekao je Grbić.


Fudbaleri Partizana su u utorak pobedili u Beogradu HB Toršavn rezultatom 3:0 u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"U prvom poluvremenu se uvukla neka nepotrebna nervoza. Dali smo prvi gol na početku, kako smo se i nadali, ali se onda uvukla nervoza. U drugom poluvremenu smo počeli da igramo kako umemo i mislim da smo tad bili pravi", rekao je Grbić.

Revanš utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona igraće se 22. jula na Farskim ostrvima.

"Idemo na pobedu i u revanšu. Protiv ekipe sa Farskih ostrva Partizan ne sme da se kocka sa svojim rejtingom. Trebaće nam ti bodovi i zato svakoj utakmici pristupamo ozbiljno, tako da se nadam da ćemo upisati još jednu pobedu", rekao je Grbić.

I napadač Partizana Petar Škuletić se složio da su crno-beli mogli mnogo bolje da odigraju prvi meč u sezoni.

"Zadovoljni smo posle 3:0, nikog danas nije lako pobediti tom razlikom. Ali, bilo je prostora za bolju igru, naročito u prvom poluvremenu. Najvažniji je ipak rezultat, idemo mirni na revanš. Idemo na pobedu i u revanšu, sugurno se nećemo opustiti", rekao je Škuletić.

U petak će se u Nionu održati žreb za treće kolo kvalifikacija, a fudbaleri Partizana navode da još ne žele da razmišljaju o eventualnom protivniku u narednoj rundi kvalifikacija. Međutim, na insistiranje novinara i Grbić i Škuletić su rekli da bi voleli da im rival u trećem kolu bude Seltik.

"To je atraktivan protivnik i jedan od najtežih rivala, ali mislim da bismo mogli da prođemo. Ne znam pravi razlog, ali voleo bih da to bude Seltik. Naravno da bismo imali šanse. Utakmica protiv Toršavna nije pokazala ni 30-40 odsto naših mogućnosti", rekao je Grbić. 

Škuletić je naveo da se "ne bi bunio" ukoliko bi Partizan na žrebu dobio Seltik, ali i dodao da ne bi voleo da crno-beli izvuku zagrebački Dinamo.

"Još je rano govoriti o tome, prvo da prođemo Farane, pa ćemo posle pričati o protivniku u trećem kolu. Iskreno, ne bih voleo da bude Dinamo, pre bih voleo Seltik", rekao je Škuletić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online