Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 01.04.2010.
11:42
Vestionline A

Stanković: Idemo u polufinale

Fudbaler Intera i srpski reprezentativac Dejan Stanković izjavio je posle pobede nad CSKA (1:0) u prvom meču četvrfinala Lige šampiona da je uveren da će "nero-azuri" uspeti da se plasiraju u polufinale.

"Bio je ovo veoma težak meč. U prvom poluvremenu smo igrali nešto slabije, o čemu govori samo jedna stvorena šansa. Bili smo pod velikim pritiskom u tim trenucima. Ipak, u nastavku smo zaigrali daleko bolje, onako kako najbolje umemo. Ostaje žal što nismo iskoristili još neku priliku jer smo mogli da dobijemo sa više golova razlike. Očekuje nas težak posao u revanšu u Moksvi, ali sa ovakvim timskim duhom mislim da sigurno prolazimo u polufinale", rekao je Stanković posle susreta na "Đuzepe Meaci".

Trener fudbalera Intera Žoze Murinjo izjavio je da je pobeda njegovog tima nad CSKA trebalo da bude znatno ubedljivija.

"Bili smo bolji, u drugom poluvremenu daleko, daleko bolji, ali nismo potpuno iskoristili tu činjenicu. Na kraju je bilo 1:0, a trebalo je da bude barem 3:0", rekao je Murinjo i nastavio:

"Videli ste prvo poluvreme. Znao sam da to mogu da očekujem od CSKA, blokirali su nas i igrali agresivno na svakog igrača. Zato sam govorio da bi utakmica mogla da bude ružna i bila je takva u prvom poluvremenu. U nastavku smo našli više prostora i odlučnije krenuli na pobedu."

Murinjo je na kraju lepo zaključio:

"Detalji uviek odlučuju u Ligi šampiona. CSKA je u rangu velikih ekipa i detalji su opet bitni. Ipak, mislim da smo bolji tim i da idemo dalje, bez obzira što to opet treba da potvrdimo."

U CSKA su zadovoljni, a trener Moskovljana Leonid Slutski zna da su dobro prošli u Italiji. U revanšu se uzdaju u svoj teren na stadionu Lužniki.

"Svakako bi bilo bolje da smo izvukli remi, ali s obzirom na razvoj situacije, rezultat je prihvatljiv. Imali smo neke šanse, ali je Inter odigrao odlično drugo poluvreme. Mnogo su jaki, osetili smo to na svojoj koži", rekao je trener Slutski, koji neće moći da računa na Krasića i Aldonjina u revanšu za manje od nedelju dana.

"To je problem, mislim da je Srbin mogao da izbegne žuti karton. Ali, imaćemo podršku publike. Mislim da se preteruje sa tim pričama o veštačkoj travi, nije to takva prednost kao što pokušavaju da predstave gostujući timovi u Moskvi“, konstatovao je ruski trener.

Revanš meč na programu je narednog utorka, 6. aprila, u Moskvi. 

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online