Utorak 21. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 23.06.2014.
20:06
beta A

Lalatoviću trogodišnji ugovor, Zvezda podmlađuje tim!

Potpredsednik Crvene zvezde Slaviša Kokeza izjavio je danas da je politika tog fudbalskog kluba promenjena i da će se sada zasnivati na mlađim igračima, ali je kazao da je odbrana titule prioritet.

Budućnost Zvezde: Jović i Savićević
 

Kokeza je novinarima ispred stadiona Zvezde rekao i da je uprava razgovarala sa "90 odsto" igrača i da će "većina" onih koji su tužili klub ili će ga tužiti zbog neisplaćenih zarada odustati od toga.

"Menja se politika kluba. Sastav će činiti mlađi igrači, uz pomoć četiri-pet starijih. To će biti u sklopu oporavka kluba, jer će na njima moći da se zaradi... Bez obzira na podmlađivanje, prioritet ostaje titula. Ne sumnjam da ćemo je odbraniti", rekao je Kokeza.

Potpredsednik Zvezde kazao je da će igračima biti nuđeni znatno manji ugovori nego do sada.

"Ako smo do sada izdvajali četiri-četiri i po miliona evra za plate, sada će to biti prepolovljeno, ili čak tri puta manje. Ranije nam je budžet bio 11 miliona evra, a sada, sa svim korekcijama, neće preći sedam. A trudićemo se da se i to ne pređe", rekao je Kokeza.

Jedan broj igrača već je tužio klub zbog zaostalih dugovanja, a neki su najavili tužbu.

"Počeli smo da razgovaramo sa igračima (oko dugovanja) i pričali smo sa 90 odsto njih. Za dan-dva će se znati ko ostaje, a ko ne. Mislim i da će većina onih koji su tužili ili najavili tužbe odustati od njih", rekao je Kokeza.

On je kazao da će klub dovoditi pojačanja, i da je moguće da će ih biti već na početku priprema (u petak). Trener Nenad Lalatović je danas zvanično potpisao ugovor na jednu godinu plus dve, a Kokeza je kazao da se na njegovom spisku nalazi "četiri-pet" igrača. Rukovodstvo kluba ponudilo je skupštini kluba svoje ostavke, a sednica tog tela biće održana "do 19. jula". Potpredsednik zadužen za finansije Nebojša Čović kazao je da dug kluba sada iznosi 47,5 miliona evra.

"Dug je u jednom trenutku sa 48,5 miliona smanjen za 12 miliona, ali je u međuvremenu narastao za 11 miliona i sada je 47,5. U ovakvoj situaciji je normalno da se dogovaramo sa igračima, ipak su oni osvojili titulu posle šest sezona", rekao je Čović.

On nije, međutim, želeo da govori o budućnosti kluba.

"Nemam da vam kažem ništa novo u odnosu na novembar 2012. što se toga tiče. Pošto ove godine nećemo igrati u Evropi, moraćemo troškove da svedemo na minimum, da se opružimo koliko možemo. Moramo da počnemo da izmirujemo ključne obaveze da bismo do 15. jula dobili dozvolu da se takmičimo u domaćoj ligi", rekao je Čović.
 

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 23.06.2014. 20:29
Još nije DUG OBRISAN ? Da li je moguće da to Vučić i Čović neće uraditi ? Ono što je sigurno KO DOĐE U ZVEZDU BIĆE SIGURNO PREVAREN . Vreme iza nas pokazuje da KO TUŽI ZVEZDU DOĆI ĆE DO PARA PRE ILI KASNIJE PRESUDOM SUDA . BANDITI I LOPOVI KOJI UNIŠTAVAJU ZVEZDU NIKOME NIŠTA NEĆE PLATITI . REALNO MLADI IGRAČI ĆE POKUŠATI U ZVEZDI ALI ČIM SE OSETE PREVARENIM TRAŽIĆE RASKID UGOVORA . O ODLUCI FIFA PREMA LOPOVSKOJ DRUŽINI NE SMEM NI DA MISLIM .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online