Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 17.06.2014.
12:30
Beta A

Nemački mediji: Svetsko prvenstvo je naše!

Nemački mediji danas oduševljeno pišu o pobedi reprezentacije i "uništavanju" Portugala (4:0), na Svetskom prvenstvu u Brazilu, a posebno su istakli dobru igru trostrukog strelca Tomasa Milera.

Sjajni na otvaranju Mundijala: Miler, Gece i Kedira
 

Iako nemački mediji uglavnom kritički pišu o državnom timu, danas nisu mogli da pronađu lošu kariku u jučerašnjoj utakmici u Salvadoru, u kojoj su "panceri" pobedili Portugal sa 4:0.

"Ovo će biti naše Svetsko prvenstvo", naveo je najtiražniji nemački dnevnik Bild. "Miler već priča o pobedi na Mundijalu", piše Bild.

"Miler je uništio Portugal", naslov je lista "Velt". Frankfurter algemajne cajtung ocenio je da je sve bilo "savršeno protiv Portugala" i dodao da je ostvareno sve što je želeo selektor Joakim Lev.

"Sve što je želeo, radilo je - mnogo različitih, brzih napada koji potiču u veznom redu i nadmoć nad protivnikom brzim menjanjem pozicija", naveo je list.

"Lev želi da Nemačka ovako igra fudbal, a to mu je ove godine uspevalo samo u kratkim fazama", naveo je Frankfurter algemajne cajtung. Zidojče Cajtung naveo je da je jedina loša stvar juče bila lakša povreda defanzivca Matsa Humelsa, strelca jednog gola.

"Nemačka je otvorila turnir snažno. Početak Svetskog prvenstva nije mogao biti bolji. Miler je bio fantastičan sa tri gola", piše list.

Dnevnik Tagešspigel naveo je da Lev zaslužuje velike pohvale za "zastrašujući" nastup svog tima.

"Jedan, dva, tri, četiri! Nemačka je pobedila Portugal sa 4:0, a Joakim Lev je uradio dobar posao pre početka utakmice", piše Tagešspigel.

Komentator televizije ARD Rejnhold Bekman euforično je komentarisao utakmicu.

"Pobeda od 4:0 protiv Portugala svima jasno pokazuje da je Nemačka među prvim favoritima za osvajanje turnira, pored Brazila i Holandije. Nemačka je pokazala hrabrost, ali gde je samozvani superstar Ronaldo", upitao je Bekman.

POVEZANE VESTI

Utorak 17.06.2014. 13:09
Dobro ajde, odma Svetski prvaci, pa polako majku mu, ima jos vrhunskih ekipa. Igrali ste i vise od pola utakmice sa igracom vise, i penel ste bez problema dobili, ok, bio je zasluzen ali kolko je zasluzenih bilo pa se nisu svirali.
Utorak 17.06.2014. 23:24
Увек неки Милер: прво страшни Герд, па онда Дитер, сада Томас. Текма против Португала, који вечито глуми Бразил, била је "тика-така" на немачки, поједностављен и много брз, начин. А Лев је најслабија карика у тој машини.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online