Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Utorak 17.06.2014.
12:20
Beta A

Musemić želi da Turnir prijateljstva postane tradicija

Legendarni bosanski fudbaler i centarfor Crvene zvezde Husref Musemić je rekao da se nada da će ovogodišnji Turnir prijateljstva mladih igrača u Bijeljini postati tradicija.

Husref Musemić
 

"Sam naziv turnira mnogo govori. Organizatori su na ovaj način želeli su da obnove poljuljana prijateljstva, ali i da mladim igračima pruže sjajnu priliku da demonstriraju fudbalskog umeća", rekao je Musemić na početku turnira.

Šesnaest učesnika

Pored Crvene zvezde i Rijeke na turniru učestvuju i Željezničar, Vardar, Partizan, Velež, Osijek, Olimpija, Dinamo Zagreb, Budućnost Podgorica, Borac Banjaluka, Vojvodina, Selekcija Semberije, OFK Beograd, Sarajevo i Sloboda iz Tuzle.

Turnir prijateljstva je počeo juče i trajaće do 21. juna, a okupio je brojne ekipe iz regiona sastavljene od igrača rođenih 2000. godine. Musemić je pohvalio organizatora Sava Miloševića, koji je odlučio da turnir organizuje u svom rodnom gradu Bijeljini.


Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde je istakao da će Turnir prijateljstva imati veliki značaj za decu.

"Deca vole da igraju, da se druže, pogotovo kada imaju kvalitetne protivnike, a ovde imamo gotovo sve najjače klubove sa prostora bivše Jugoslavije", rekao je Musemić.


Na početku turnira su se sastali Crvena zvezda i Rijeka, a srpski klub je pobedio rezultatom 1:0, golom kapitena Milana Šikanića.
"Dopada mi se sam turnir jer je veliki broj učesnika iz bivše Jugoslavije i organizator je ovim turnirom napravio lep gest. Ova jedna utakmica je bila veliki izazov. Pobedili smo 1:0, protivnik je zaista bio fantastičan, dao sam gol, ali sam napravio dve gluposti, zbog čega sam dobio crveni karton. To se sigurno više neće ponoviti
na ovom turniru i obećavam da ću se truditi da dam još golova na ovom prvenstvu", rekao je Šikanić.

POVEZANE VESTI

Utorak 17.06.2014. 18:42
@Eliotka Neska - Pa desi pobegla pickice Eliotska, ovde pises hvalospeve o nacionalnom pomirenju, kao zalis se Musemicu na SRBE kako su Srbi "NACISTI" kako su primitivni i kako se boris vec godinama da Srbe Ti dovedes u red na Srpskom portalu, MAMICU ti posred prkna gadjo, a na drugoj strani pljujes muslimane. Krokodilko dvolicna trpali, te mudzahedini dabog da u sve rupe sto imas i sve redom nakaznu ti mamicu dvolicnu jebem. Pa ko vas i koliko placa sluge satanske ili to radite iz zadovoljstva, pa mamicu vam jebem satanisticku nemozete bez krvi ili bar bez uvreda. Pa djavoli vam po kuci orgijali nakaze bezdusne, mislite li da ce dalje moci a?, polako.
Utorak 17.06.2014. 19:04
Sto se tice teksta, pozdrav velikoj legendi Crvene Zvezde i Jugoslovenskog fudbala Husrefu Musemicu. Sto se tice turnira mislim da je o.k., pod uslovom da turnir organizujete na visokom strucnom i bezbedonosnom nivou, ukoliko nemozete, ne upustajte se u to, Jer nakaze zverske u jagnjecij kozi, kao na ovom portalu ima na tone, a zna te da su se shovinisticke strasti u predhodnoj zajednickoj drzavi upravo na fudbalskim utakmicama i stadionima zakuvavale. O nekoj zajednickoj ozbiljnoj regionalnoj ligi, nemojte ni da razmisljate. Turniri za decu da,nek se druze i upoznaju ali za velike veliko NE!. Kosarka i manji sportovi su drugo, pozdrav Musemocu i Papetu i BiH u Argentini sve najbolje.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online