Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Utorak 17.06.2014.
12:01
Beta A

Košta brani Mažića: I sudija može da pogreši!

Selektor Portugala Paulo Bento rekao je da je već na poluvremenu shvatio da će njegova ekipa izgubiti od Nemačke pošto je protivnik imao tri gola prednosti.

Penal nije sporan: Milorad Mažić
 

"Utakmica je bila rešena već u prvom poluvremenu, nema tu mnogo o čemu da se govori. Dali smo sve od sebe da ne ostanemo inferiorni, ali Nemci su imali brojčanu i veliku rezultatsku prednost", rekao je Bento posle utakmice u Salvadoru.

Portugal je ubedljivo poražen od Nemačke sa 4:0 u prvom kolu Grupe G na Svetskom prvenstvu u Brazilu. Nemci su na poluvremenu vodili sa 3:0 i imali igrača više zbog isključenja Pepea u 37. minutu. Bento nije želeo da komentariše suđenje srpskog arbitra Milorada Mažića, kada su novinari ga pitali da li smatra da je Pepe zaslužio crveni karton.

Mažićevo suđenje komentarisao je štoper Rikardo Košta, koji je kazao da je normalno da arbitri pogreše.

"Sudija je čovek i može da greši, to se dešava. Teško je donositi odluke u sekundi", kratko je kazao Rikardo Košta.

Reprezentativac Portugala Eder rekao je da je optimista po pitanju prolaska njegovog tima u narednu rundu.

"Imamo kvalitetnu ekipu i, što je najvažnije, i dalje imamo šansu za plasman u osminu finala. Naš mentalitet je jak i daćemo sve od sebe u naredne dve utakmice", rekao je Eder.

Portugal će u sledećem kolu igrati protiv SAD, dok će se Nemačka sastati sa Ganom.
 

POVEZANE VESTI

Utorak 17.06.2014. 12:12
Bravo Vitezovi Portugalski Tako se podnosi poraz !!! Navijam za Vas u nastavku prvenstva.
Utorak 17.06.2014. 13:21
ja se ne bih zakleo da sudija Mažić nema telepatske sposobnosti ili, u najmanju ruku, "osećaj" za ozbiljnije stvari nego što je fudbal.
Utorak 17.06.2014. 14:05
U sustini Mazic je solidno sudio, no u nekim Sitnicavim stvarima je pravio i Greske malo je trebao imati i Osecana za Portugalce,koji su zaista igrali jako lose. Mazic nije trebao Cepidlaciti u nekoj od odluka. Nemci nisu nikakav komentar dali za Sudiju ,Eto to je Njemacka,Oni su sve radili Pravilno i posteno tako da im sudija opste nije ni bio potreban.Ni jedan Njemacki Fud. Rukov. nece staviti Ruku za Mazica. Zato ako dobije sledecu Sansu bez kompromisa samo PRAVILNO,po Pravilniku,bez ocekivanja nekih Poklona kao pre 30.g. kad je sudija Dobijo TV;NOVAC ; RADIJO i Sl.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online