Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 16.06.2014.
11:26
Beta A

Đurić na okupljanju crno-belih: Za nama je nezapamćena sezona u sportu

Predsednik fudbalskog kluba Partizan Dragan Đurić je rekao da njegovi igrači u predstojećoj sezoni moraju da "ostvare ono što u prethodnoj sezoni nisu" i da pokušaju da "prezime" u evropskom takmičenju.

Fudbaleri Partizana su danas krenuli u nove izazove
 

"U ovoj sezoni moramo ozbiljno da radimo, da budemo bolji i učinimo ono što prethodne godine nismo uspeli. U evropskom takmičenju moramo da pokušamo da uradimo što više, da prezimimo, a u kom takmičenju ćemo igrati, još ćemo videti", rekao je Đurić na okupljanju igrača Partizana u Sportskom centru Teleoptik u Beogradu.

Od danas na Zlatiboru

 

Fudbaleri Partizana će danas sa stručnim štabom otputovati na Zlatibor, gde će odigrati šest pripremnih utakmica.

Na spisku su: Živko Živković, Filip Kljajić, Vladimir Volkov, Nikola Gulan, Branko Pauljević, Miloš Ostojić, Branislav Trajković, Vojislav Stanković, Darko Brašanac, Saša Marković, Nikola Drinčić, Saša Ilić, Danilo Pantić, Nikola Ninković, Petar Grbić, Andrija Živković, Predrag Luka, Danko Lazović, Beko Fofana,
Ivan Šaponjić, Marko Lomić, Miladin Stevanović, Miroslav Bogosavac i Saša Lukić.

Duži odmor su dobili Miroslav Vulićević i golman Milan Lukač, do 26. juna, zbog obaveza u reprezentaciji Srbije.

Izostaju i povređeni Nemanja Kojić, kao i Petar Škuletić i Nemanja Petrović, koji su bolesni.

Fudbaleri Partizana okupili su se danas povodom početka priprema za predstojeću sezonu. Oni su jutros obavili lekarske preglede, nakon kojih su počele pripreme. Partizan prošle sezone nije uspeo da osvoji sedmu uzastopnu titulu, a Đurić je rekao da je ta sezona "nezapamćena u sportu", ali da "ne treba niko u klubu da kuka".

"Za nama je nezapamćena sezona u sportu jer smo po ocenama javnosti bili najbolja ekipa u Srbiji i mislim da je, prema svim merilima, trebalo da osvojimo ono što nismo osvojili. Ipak, ovo nije mesto za kukanje i ne treba da kukamo. Sve što smo u prošloj sezoni tražili bio je korektan odnos sudijske i fudbalske zajednice, što nismo dobili, ali šta je bilo, bilo je", rekao je Đurić.

On je zatim dodao:
"Pred nama je bitnija sezona. Moramo da izvučemo popuke iz prethodne, da vidimo gde smo grešili. Moramo da uradimo sve i da budemo najbolji. Na vama je da radite, a mi u klubu ćemo učiniti sve na finansijskom planu da redovno primate plate. Želim vam sreću, ali nje neće biti ako se ne budete trudili", dodao je Đurić.


Trener Partizana Marko Nikolić je rekao da će se njegova ekipa potruditi da ostvari sve takmičarske ciljeve.

"Moramo da radimo kvalitetno tokom priprema, da se koncentrišemo na rad na terenu i da poboljšamo kvalitet treninga, iako je prethodne sezone bio na visokom nivou. Moramo da se potrudimo da ostvarimo sve takmičarske ciljeve", rekao je Nikolić i poželeo igračima uspeh, sreću i zdravlje tokom priprema.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 16.06.2014. 14:49
Samo ne znam koje to ocene javnosti uzimate kao merodavne, pitam se pitam. Imate pravo da se tesite, pa vas razumem. Da ne bude sad sudije su ovo sudije su ono, u derbiju ne mozete da kukate na neke namestaljke i kada se tu pogleda, opet ne ide na vasu stranu, gol u gostima moje Zvezde i tu prednjaci, sta da vam radim...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online