Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 07.06.2014.
16:35
M. Stojiljković - Vesti A

One su već pobedile: Žene fudbalera biće hit i u Brazilu!

Svetsko prvenstvo nije samo smotra najboljih fudbalera na planeti, to je prilika da se u punom sjaju pokažu i njihove lepše polovine

Žele reprizu: Sara Karbonero i Iker Kasiljas
Sara najseksipilnija reporterka
Dok Iker Kasiljas ima titulu prvaka sveta sa fudbalskom reprezentacijom Španije, njegova lepša polovina Sara Karbonari ima titulu "najseksipilnije reporterku na planetu", koju joj je dodelio američko izdanje magazina za muškarce "FHM". U najužem krugu bila je i Pilar Rubio, devojka Serhija Ramosa, takođe predstavnica španske "sedme sile".

Kompletna fudbalska elita preseliće se narednih dana u Brazil, u najfudbalskiju zemlju na planeti, gde će se od 12. juna do 13. jula održati jubilarno 20. Svetsko prvenstvo. U ovom fudbalskom karavanu, pored najboljih fudbalera na planeti biće i njihove lepše polovine.


Sve će one zajedno biti poseban ukras Mondijala. Devojke i žene fudbalera neće se takmičiti međusobno, ali navijači i obožavaoci odavno imaju svoje favoritkinje.


Mnogi će reći da Španci, pored titule prvaka sveta, imaju i najlepše pratilje. Poznato je da je devojka golmana Ikera Kasiljasa atraktivna novinarka Sara Karbonero. Njih dvoje su u vezi od 2009. godine, a najveću pažnju privukli su na prethodnom Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi, kad je Sara izveštavala za TV Telesinco.

Kad je "crvena furija" na startu turnira neočekivano poraženena od Švajcarske španska javnost je krivicu svalila na lepu novinarku jer je izveštavanjem iza gola odvlačila pažnju svom momku. Međutim, kad je Španija na kraju osvojila titulu prvaka, jedna od najupečatljivijih scena bila je ona kad Sara uzima izjavu od kapitena reprezentacije i svog momka, a ovaj je umesto odgovora strastveno poljubi pred milionskim auditorijumom.


Sara i Iker su u međuvremenu dobili bebu, 3. januara ove godine rođen je Martin Kasiljas Karbonero.


Bebu su prošlog meseca dobili i Kasiljasov saigrač iz Reala i reprezentacije, Serhio Ramos, i takođe atraktivna novinarka, Pilar Rubio.

Golupčići: Nejmar i Bruna Markezinje

 

Dribla i van terena: Nejmar u zagrljaju "bivše"
Kad je prvi put došao u Barselonu, Nejmar se zabavljao sa aktraktivnom brazilskom glumicom Brunom Markezinje. Međutim, kad su se razišli u januaru ove godine, 22-godšnji fudbaler je počeo vezu sa Gabrijelom Lenci, supermodelom iz Sao Paula.
U međuvremenu, početkom ovog meseca, kad su startovale pripreme "selekaa" za Mondijal, mediji su objavili set fotografija na kojima Nejmar uživa u društvu "bivše". Ili opet sadašnje?
Bilo kako, Bruna i Nejmar su ličili na prave golupčiće, smeškali su se, grlili i ljubakali, ne obraćajući pažnju na prisustvo fotoreportera, ostalih fudbalera i članova brazilske selekcije.
Bruna će, nema sumnje biti veliki fan Nejmara na Svetskom prvenstvu. Verovatno i Gabrijela...


Ipak, španska javnost smatra da lepa 36-godišnja Pilar nije pretnja Sari kao što je to slučaj sa zanosnom Edurne.


Kao što je deset godina mlađi David De Hea (23) velika konkurencija iskusnom Kasiljasu, tako bi i devojka golmana Mančester Junajteda, u skorijoj budućnosti mogla ozbiljno da ugrozi Sarino prvo mesto u popularnosti među lepšim polovinama španskih reprezentativaca. Po mnogima je Edurne Garsija Almagro to već uspela. Nije reč o još jednoj sportskoj novinarki, već o pevačici, glumici, modelu, ali i TV prezenerki.


Ova svestrana devojka je pet godina starija od svog dečka, ali njima to ne smeta da savršeno funkcionišu što se vidi i po odličnoj formi mladog golmana, koji je u lošoj sezoni Mančester Junajteda ubedljivo pobedio u izboru za klupskog Igrača godine.
Ipak, Edurne nije kraljica pesme u redovima "crvene furije". Tu laskavu titulu zasluženo nosi inostrana zvezda, Kolumbijka Šakira. Njen momak je defanzivac Barselone i reprezentacije Španije, 27-godišnji Đerar Pike. Zanimljivo je da rođendan slave istog dana, 2. februara, ali je fudbaler čak deset godina mlađi od plavokose Južnoamerikanke. Upoznali su se pre tačno četiri godine kad je Pike učestovao u spotu u kome je Šakira za prethodni Mondijal u Južnoj Africi snimala pesmu "Waka, Waka" (sad je vreme za Afriku).

Šakira zna sa loptom

Šakira je otpevala pesmu i za ovo Svetsko prvenstvo, zove se "La, La, La", a pored Pikea, u spotu se pojavljuju brojni asovi Barselone, ali i svetskog fudbala: Argentinci Leo Mesi i Serhio Aguero, Brazilac Nejmar, Kolumbijac Radamel Falkao, Francuz Erik Abidal, kao i Pikeov najbolji prijatelj, Sesk Fabregas. U spotu Šakira pokazuje zavidno znanje u baratanju loptom, a malu ulogu ima i Milan, dvoipogodišnji sin kolumbijske pevačice i španskog fudbalera.


Pikeov drug iz detinjstva, Sesk Fabregas, ima još stariju partnerku, ali takođe zanosnu, Danijelu Seman. Upoznali su se u Londonu dok je on još bio kapiten Arsenala. Po jednoj verziji, "spojio" ih je njen sin iz prvog braka, tako što je atraktivna mama u jednom ekskluzivnom restoranu zatražila od fudbalera autogram za sina, a Fabregas istog časa pao na njene čari. Njemu je tada bilo 24, a Danijeli 36 godina.

U međuvremenu je ova lepotica poreklom iz Libana ostavila iza sebe buran razvod iz koga je izašla bogatija za nekoliko miliona funti. Danas sa Fabregasom ima ćerkicu Liu. Navodno je Danijela glavni razlog zašto fudbaler Barselone namerava da raskine ugovor i dođe ponovo da igra i živi u Londonu.


Naravno, pre toga ga čekaju iskušenja u Brazilu, gde zajedno sa saigračima iz reprezentacije brani svetsku krunu. Uz podršku devojaka i supruga, fudbalerima Španije će taj zadatak biti mnogo lakši. A njihovim navijačima svakako lepši.


 

Kristijano Ronaldo i Irina Šajk

 

I one su zvezde Svetskog prvenstva - redosled nije bitan

1. Irina Šajk
(Ruski model, devojka prve zvezde Portugala Kristijana Ronalda)

2. Bruna Markezinje
(Glumica, devojka brazilskog asa Nejmara)

3. Lena Gercke
(Model i TV voditeljka, devojka nemačkog fudbalera Samija Kedire)

Prava lepotica: Fani Negueša

4. Fani Negueša
(Belgijski model, devojka italijanskog fudbalera Marija Balotelija)

5. En Katrin-Bromel
(Model, devojka nemačkog veziste Marija Gecea)

6. Sara Karbonero
(Sporstki novinar, supruga golmana Španije, Ikera Kasiljasa)

7. Aleks Kuran
(Model i modni kolumnista, supruga kapitena Engleske Stivena Džerarda).

8. Šakira
(Pevačica, devojka španskog defanzivca Đerara Pikea)

9. Edurne
(Pop pevačica, devojka španskog golmana Davida de Hee)

10. Pilar Rubio
(TV prezenzer, devojka španskog defanzivca Serhija Ramosa)

11. Amra Silajdžić
(Model, devojka golgetera BiH, Edina Džeka)

12. Melisa Sata
(Italijanski Model i TV prezenter, devojka fudbalera Gane Kevina-Prinsa Boatenga)

13. Sem Kuk
(Model, devojka defanzivca Engleske, Krisa Smolinga)

14. Jolanta Snajder-Kabau
(Glumica, supruga holandskog plejmekera, Veslija Snajdera)

15. Sara Brandner
(Model, devojka nemačkog asa Bastijana Švajnštajgera)

16. Mandi Kapristo
(Pevačica i model, devojka nemačkog veziste Mesuta Ozila)

17. Leticija Sahagun
(Devojka golgetera Meksika, Havijera Ernandesa Čičarita)

18. Laia Grasi
(Art direktor i dizajner, devojka čileanskog fudbalera, Aleksisa Sančeza)

19. Evanđelina Anderson
(Model, devojka defanzivca Argentine, Martina Demikelisa)

20. Karla Kompani
(Radio prezenter i supruga kapitena Belgije, Vensana Kompanija)

21. Antonela Rokuzo
(Supruga najboljeg fudbalera Argentine, Lionela Mesija)

Meksikanci i Bosanci, zaboravite na seks!

Nisu svi selektori dozvolili svojim fudbalerima da povedu devojke i žene u Brazil, neki su čak odlučili da uvedu gvozdenu disciplinu kad je seks u pitanju.
Najrigorozniji su Meksikanci, ne bez razloga, jer su u prethodne četiri godine njihovi fudbaleri imali dva seks skandala sa prostitukama, koji su rezultirali sa 10 suspenzija i brojnim kaznama. Zato je ovog puta selektor Miguel Erera ukinuo sve poroke - alkohol, cigatere, ali i seks:


- Nema seksa! Ako neko ne može da se suzdrži od seksa 20 ili 30 dana onda nije spreman da bude profesionalac! Idemo u Brazil da igramo fudbal, ne da se zabavljamo. Ubeđen sam da i moji igrači isto razimšljaju - kazao je selektor Meksika.

Od cirkusa do zatvora
Englezi imaju drastične primere kad se povede tema o seksu i suprugama fudbalera na Svetskim prvenstvima.
Kad je selektor Gordog Albiona bio Šveđanin Sven Goran Erikson na SP u Nemačkoj dao je potpunu slobodu fudbalerima da povedu svoje devojke i žene, popularne "WAG" (wives and girlfriends), ali se njihovo eksponiranje toliko otelo kontroli da je jedan od najiskusnijih reprezentativaca i tadašnji kapiten Mančester Junajteda, Geri Nevil, tada to javno nazvao "WAG cirkus".
Potpuno druga krajnost dogodila se četiri godine kasnije kad je Italijan Fabio Kapelo poveo Engleze na SP u Južnu Afriku i uveo gvozdenu disciplinu u trening kampu. Stiven Džerard je isti opisao kao "zatvor sa pet zvezdica".
Ovog puta selektor je Englez Roj Hodžson, koji je po pisanju medija izabrao sredinu prethodna dva primera.

Mediji pišu da je vojničku disciplinu najavio i Safet Sušić. Selektor Bosne i Hercegovine je takođe zabranio seks tokom Mondijala.


- Neka se igrači snalaze kako znaju. Mogu čak i da masturbiraju, ali seksa neće biti. Ne zanima me kako će odlučiti drugi selektori. Ne idemo u Brazil na ekskurziju već da odigramo što bolje, da donesemo radost navijačima Bosne i Hercegovine - preneli su mediji izjavu Safeta Sušića.


Isto razmišljaju i u Nigeriji. Nekadašnji kapiten Kristijan Čukvu, kaže:
- Dok sam bio igrač, pa i sad kao trener, uvek sam bio za to se fudbaleri odvoje od žena, jer seks ima mnogo duhovnih stvari koje mogu loše da utiču na igrače.
Za razliku od Meksikanaca, Bosanaca i Nigerijaca, domaćini Mondijala imaju dozvolu za seks, ali ne i za "seksualne akrobacije", ma šta god to značilo.


- Igrači će moći da imaju normalan seks tokom Svetskog prvenstva. Za one koji vole akrobacije, postavićemo granice, o tome smo razgovarali sa igračima - rekao je selektor Luiz Felipe Skolari.


Ni Didije Dešan, selektor Francuske, nije generalno zabranio seks svojim fudbalerima, ali je poručio da "sve zavisi od toga kad, kako i i koliko".

Jirgen Klinsman je pričao o različitim iskustvima koja je doživeo kao nemački reprezentativac i fudbaler dok je igrao u Bundesligi, Italiji, Francuskoj, Engleskoj, Americi... Danas kao selektor USA nije protiv seksa.
- Veoma smo neobavezni po ovom pitanju. Porodice naših fudbalera mogu da dođu kad požele, da gledaju utakmice, da dođu u hotel i roštiljaju sa nama. Mislim da je u svakoj državi drugačije. Recimo, u Italiji sam doživeo da po dva meseca ne vidite svoju devojku ili ženu. Poštujem i odluku Meksikanaca o zabrani seksa. U Americi nije tako, sve je neobaveznije. Druga je stvar kad momci izađu na teren, tada su ozbiljni i maksimalno koncentrisani na posao.

 

Žal za "Tigrom", a tek "tigricom"...
Kolumbija je u suzama jer najbolji fudbaler ove zemlje, Radamel Falkao, ipak, nije uspeo da se dovoljno oporavi posle teške povrede i neće moći da igra na Svetskom prvenstvo.
Koliko navijači žale zbog toga što popularni "Tigar" neće biti u Brazilu, toliko žale i što ga tamo neće pratiti njegova prelepa devojka, Natalija Velez.

Sad mogu da uživaju
Iako se u međuvremenu izvinila što je uvredila Francusku i selektora Didijea Dešana, ostaće zabeleženo da je devojke Samira Nasrija imala najburniju reakciju na izostavljanja nekog igrača sa spiska putnika za Svetsko prvesntvo. Anara Atanes je na kraju zadovoljna jer Nasri sad ima mnogo više slobodnog vremena da joj se posveti.

Antonela kao Mesi
Za razliku od većine devojaka i supruga svetskih fudbalera, manekenki, pevačica ili tv lica, Antonela Rokuzo je samo "obična devojka" iz Rosarija, odakle je i čovek njenog života, Lionel Mesi. Lepa Antonela se nikad nije medijski eksponirala, baš kao ni omaleni Argentinac, iako je godinama najbolji ili jedan od najboljih fudbalera sveta.

Kreditne kartice za prostitutke
Ne spremaju se samo fudbaleri i navijači za Svetsko prvenstvo, već i dame sumnjivog morala. Kako bi spremno dočekale oko četiri miliona turista koliko se očekuje da će tokom Mondijala posetiti Brazil, lokalne prostitutke organizovano uče engleski jezik, a da su se modernizovalo potvrđuje da će usluge, osim u kešu, klijenti moći da plaćaju i kreditnim karticama.

Iz filma u stvarnost
Jolanta Kabau, ćerka bogatog preduzetnika poznatog kao Kralj Ibice, glumila je svojevremeno u holandskoj komedije "Žene fudbalera", a onda i u stvarnosti postala žena fudbalera. I to samo nekoliko dana posle finala SP u Južnoj Africi kad je bila najveća uteha Vesliju Snajderu posle poraza Holandije od Španije (0:1).

"Mis Bum bum"
Neće se samo fudbaleri takmičiti tokom Svetskog prvenstva. Nedavno je izabrana "Mis Mondijala", a predstoji takmičenje i za "Mis Bum Bum", odnosno najbolju guzu. Titulu brani atraktivna Dai Makedo (25), koja je trijumfovala prošle godine, a i sad jedna od favoritkinja za ovu laskavu titulu.
Ako nju pitate, tajna je u mnogo, mnogo, mnogo treninga...

Subota 07.06.2014. 18:05
Da se Srbija plasirala Mustafina Bojana bi krasila tribine :)))
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online