Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Petak 06.06.2014.
19:25
Beta A

Ninković: Nisam verovao da će ovo da se desi

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Ninković je rekao da nije mislio da će njegov klub biti izbačen iz Lige šampiona i ocenio da godina u kojoj je ekipa uzela titulu posle šest sezona nije morala tako da se završi.

 Miloš Ninković
 

"Posle toliko godina uzmeš titulu i onda da ne odeš u Evropu. Nema ništa gore. Posle ovih prelepih godinu dana možda i nije moralo ovako da se završi, ali ko zna zašto je to dobro. Nisam verovao da će ovo da se desi, ali, eto, desilo se", rekao je Ninković novinarima ispred stadiona Zvezde.


Evropska fudbalska unija (UEFA) isključila je danas Zvezdu iz kvalifikacija za Ligu šampiona naredne sezone, a beogradski klub će u narednih 10 dana moći da se žali Sudu za sportsku arbitražu (CAS).

"Ne znam ni sam šta bih radio, toliko mi je bilo lepo, cela ekipa, da mi je sve to tužno što će se ovakva ekipa fudbalera i ljudi verovatno rastati, ali da sačekamo", rekao je Ninković.

On je na stadion Zvezde došao posle sednice Upravnog odbora.

"Nisam se čuo sa nekim od igrača da dođem ovde da nešto pričam... Znao sam da je UO završen, došao sam čisto da se vidim sa ljudima iz kluba i zatekla me je ova neprijatna vest tako da ne znam šta da kažem. Narednih par dana ćemo više znati o svemu", rekao je Ninković.


On nije želeo da govori više o tome da li će igrati u Crvenoj zvezdi i naredne sezone.
"Još definitivno ništa nisam odlučio, nisam raščistio ni sam sa sobom šta ću i kako ću dalje, znaću sve narednih dana. Svima nam je ovo najtužniji dan, ne samo nama, već svim navijačima Zvezde", rekao je Ninković.

POVEZANE VESTI

Petak 06.06.2014. 20:41
Ja, kao veliki navijač Zvezde, smatram da nema razloga za preveliku tugu zbog ovog čina UEFA-e, jednom je moralo da kulminira a eto ispalo je da samo Zvezda ispašta grehove i svih ostalih naših klubova koji godinama nastupaju u Evropi na neregularan način! Jer situacija u Zvezdi, Partizanu i u čitavom srpskom fudbalu je, malo je reći, OČAJNA!! Godinama se svi naši klubovi "provlače" kod UEFA-ae i nastupaju u evro takmičenjima na potpuno NEREGULARAN način, tako da niti zvezdaši treba da mnogo tuguju zbog ovoga a niti partizanovci treba da se mnogo raduju ovoj sramoti, jer ona je deo svih nas, ona je slika srpskog fudbala 21.veka! DNO DNA!!!
Subota 07.06.2014. 01:34
Kada mi neznamo da kaznjavamo tajkune onda to pametan svjet uradi kako treba a mi se cudu cudimo. Dobra skola.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online