Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 26.05.2014.
11:02
Beta A

Bekvalac: Nisam zaslužio psovke u Novom Pazaru!

Trener kragujevačkog Radničkog 1923 Dragoljub Bekvalac rekao je posle pobede u Novom Pazaru da je njegov tim bio psihološki jači i da je načinom igre iznenadio domaćina.

Dragoljub Bekvalac
 

"Ono što smo hteli, sproveli smo u delo. Spremili smo se psihološki i namestili igru za koju domaćin nije bio spreman, sa pet štopera. Gol na ovakvoj utakmici puno znači, mi smo ga prvi postigli i osvojili tri boda", rekao je Bekvalac novinarima posle utakmice.

Kragujevčani su pretposlednjem kolu Super lige Srbije savladali Novi Pazar sa 1:0, golom Darka Spalevića u 52. minutu. Utakmicu na Gradskom stadionu pratilo je oko 3.000 gledalaca, viđena su tri duža prekida, a drugo poluvreme trajalo je vise od 65 minuta. Severni deo tribine sa pristalicama Novog Pazara je ispražnjen u 53.
minutu, posle drugog prekida izazvanog ubacivanjem baklji u teren. Bekvalac je naglasio da nije zaslužio psovke sa tribina, jer je pre dve sezone ostavio Novi Pazar u Super ligi Srbije.

"Bio sam trener ovde, ostavio sam klub u ligi, pa mislim da Dragoljub Bekvalac nije zaslužio da mu se psuje ćerka", kazao je trener Radničkog.

Trener Novog Pazara Zoran Njeguš izjavio je da njegov klub nije uspeo da posle vođstva Kragujevčana iskoristi svoje šanse i preokrene rezultat.

"Bila je ovo teška utakmica, koja nam je nametnula psihološki pritisak. Nismo imali šansu za Evropu, ali sam pokušao da motivišem igrače i prilično sam uspeo. Nismo smeli primiti gol iz prekida, to nas je saseklo, ali smo stvorili neke prilike. Ipak, zakazali smo u realizaciji", rekao je Njeguš.

Utakmica je na oko sedam minuta prekinuta i u sudijskoj nadoknadi drugog dela, nakon što je glavni sudija Milenko Vukadinović dosudio ofsajd i poništio gol Nemanje Arsenijevića.

"Nisam ni ranije komentarisao suđenje, pa se ne bih time bavio ni sada", kazao je Njeguš.

Novi Pazar je posle ovog kola ostao na sedmom mestu sa 39 bodova, dok je Radnički 1923 napredovao do 12. pozicije i ima 31 bod. Pazarci će u poslednjem 30. kolu gostovati Radničkom iz Niša, a Kragujevčani će dočekati Jagodinu.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 26.05.2014. 12:04
Svakako mi je drago sto je Radnicki pobedio, ali kada pogledamo statistiku Pazara na domacem terenu i da su izgubili samo od Zvezde, pobeda Radnickog, koji se bori za opstanak, ne deluje kao nesto sto je realno, mutna su posla sa ovim Bekvalcem, uvek bila i ostala...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online