Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 14.05.2014.
11:50 >> 12:59h
Beta A

Nikolić: Ako neko može da iznenadi Zvezdu, onda je to OFK Beograd!

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da njegova ekipa želi da zabeleži još dve pobede do kraja prvenstva, kao i da veruje da ekipa OFK Beograda može da iznenadi Crvenu zvezdu.

Marko Nikolić

"Pretposlednje je kolo, idemo u Suboticu posle dobre serije od dve pobede od 5:0, motivisani smo. Spartak je ekipa koja se cele sezone nalazi u sredini tabele i sada je već izvesno da će uslovi za igru biti teški. Moraćemo da se prilagodimo, da izaberemo momke koji će moći da se snađu u takvim uslovima i da donesu tri nova boda u Beograd", rekao je Nikolić novinarima na stadionu Partizana.

Meč 29. kola Super lige Srbije između Partizana i Spartaka igra se sutra od 17.00 u Subotici.

"Očekujem motivisanu i spremnu ekipu Spartaka da se nadigrava s Partizanom. Mi imamo svoj cilj, a to je pobeda, odnosno još dve pobede do kraja prvenstva", kazao je Nikolić.

Nikolić je kazao da je teren u Subotici jedan od najlošijih u Srbiji, ali da crno-beli ne razmišljaju o odlaganju meča.

"Ne razmišljam o odlaganju, niti ćemo se složiti sa bilo kakvim odlaganjem. Kraj je prvenstva, neka se ljudi zaduženi za takmičenje pozabave time. Mi danas putujemo u Suboticu da igramo utakmicu", rekao je Nikolić.

Trener Partizana je naveo da za meč sa Spartakom neće moći da računa na Nikolu Ninkovića zbog kartona, kao i da je još neizvesno da li će u konkurenciji za tim biti Danko Lazović koji je povredio zglob na prethodnom meču sa Voždovcem. Partizan je drugi na tabeli Super lige sa tri boda manje od prvoplasirane Crvene zvezde. Ukoliko crveno-beli sutra na svom stadionu pobede OFK Beograd obezbediće, kolo pre kraja šampionata, titulu prvaka Srbije, prvu posle šest godina.

"OFK Beograd ima seriju od pet pobeda u poslednjih šest utakmica, to je mlad i talentovan tim i u najboljoj su formi uz Partizan i Zvezdu. Ako neko može da ih iznenadi to su oni. Postoji mogućnost da ispolji kvalitet i napravi jednu vrstu iznenađenja", rekao je Nikolić.

Prvoplasirani tim u Super ligi Srbije, Crvena zvezda, sastaće se sutra u 17.00 sati na svom stadionu sa OFK Beogradom, koji je trenutno na 11. mestu u šampionatu.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 15.05.2014. 00:17
Mogu zamisliti zvezdu kako nakon slavlja gubi titulu. Prvo skoci pa onda reci hop!
Sreda 14.05.2014. 13:05
NAJBOLJI trener Zvezde je NIKOLIĆ . Taj je gubio "baš kada je trebalo" da bi nam sada pričao da OFK može da iznenadi Zvezdu ? Kao da mi ne znamo da je Terzić namestio prethodna TRI KOLA ZBOG ZVEZDE . Nikoliću je najbolje da se vrati odakle je došao a da PARTIZAN VODE PARTIZANOVCI .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online