Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 10.05.2014.
15:22
Beta A

Pogba: Hoću da ostanem u Juventusu

Pol Pogba je eksplodirao ove sezone i to je odmah izazvalo priče da će Mančester Siti i madridski Real ponuditi neverovatne sume novca kako bi doveli mladog Francuza. Igrač Juvea je tada pohvalio Kraljeve, a javnost je to procenila kao želju da se napusti Torino, što je Pogba demantovao, prenosi "Mocart sport".

 Pol Pogba u zagrljaju saigrača iz Juventusa
 

„Nikada nisam razmišljao ili govorio o napuštanju Juvea, moja budućnost je ovde. Imam ugovor sa Juventusom, o čemu mi pričamo? Ne razmišljam o tržištu. To je uvek bilo tako, kada sam bio u Avru i kada su mi rekli da me prati Mančester junajted i da hoće da me dovedu - ukratko to je za dete od 13 godina luda vest. Nikada nisam rekao da želim da igram tamo, samo sam rekao da su veliki klub, kao Junajted i Juventus. U Juveu sam naučio kako da budem profesionalan, posebno u dnevnim zadacima, kako da vodim računa o svom telu, nisam bio naviknut da igram utakmice svaka tri dana“, rekao je Pogba.


On se u potpunosti afirmisao ove sezone.
„Nadao sam se i razmišljao o tome da napredujem i rastem, ali nikada nisam zamišljao da će se desiti toliko brzo. Markizio je imao nekih fizičkih problema ove sezone, a ja sam bio zdrav i iskoristio sam to. Ja ne šutiram slobodnjake ili penale, ja sam ponosan na moje golove. U ekipi ima već ima onih koji dobro šutiraju slobodnjake".


San svakog mladog fudbalera je da uči direktno od Andree Pirla, a Pogba se pored njega ugleda na Jaju Turea i Kristijana Ronalda.
“Igrajući sa Pirlom sam naučio da nikada ne ispucavam loptu, čak ni kada sam u svom kaznenom. I da imam samopouzdanje da želim loptu, čak i u gužvi. Jaja Ture je odličan igrač, gledao sam ga kad sam bio dete, pokušavajući da naučim. Jak je fizički, veliki, kao što kažu da sam ja. Moram da napredujem u mnogim delovima igre. Gledam Ronalda i vidim igrača koji može sve. Ovde bih voleo da postanem kompletni vezni igrač. Moji idoli su Ronaldo, Ronaldinjo i Zidan. Volim da igram u sredini jer je to motor utakmice, i uvek imaš loptu u nogama“, dodao je Francuz.


Pogba nije dobio pravu šansu u Junajtedu, a to je moglo i da se dogodi u Juveu, ali nije, a mladi fudbaler tačno zna trenutak koji ga je proslavio.
„Prelomna tačka u Juveu? Postoji tačan momenat: gol koji sam postigao protiv Napolija pre dve godine. Do tad su me ljudi gledali i govorili „Vidi, evo ga Baloteli“, a od tog dana govore „Hej, to je Pogba“, to je bilo to“, rekao je Pogba.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online