Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 12.04.2014.
15:55 >> 19:09h
Vestionline, Beta A

Crno-beli minimalac u Ivanjici, povrede Lazovića i Lukača!

Golom Danka Lazovića, u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena, Partizan je pobedio 1:0 Javor u Ivanjici. Strelac jedinog gola za crno-bele u 53. minutu, zbog povrede, je napustio utakmicu. Povredio se i golman šampiona, Milan Lukač.

Tri boda se pišu: Saša Ilić, kapiten Partizana, asistirao je kod gola (Foto: Arhiva)
 

Posle kiksa protiv Vojvodine, Partizan je osvojio tri boda i izjednačio se na čelu tabele sa Crvenom zvezdom, koja večeras od 19 časova igra derbi kola na Marakani protiv Čukaričkog. Partizan je svih 90 minuta imao inicijativu, stvarao šanse, dok je Javor jalovo napadao na gol šampiona.

Škuletić i Živković u prvom i Luka u drugom poluvremenu mogli su da zatresu mrežu, a jedinu šansu za Javor imao je Milošković u 79. minutu, ali je njegov odličan šut krajnjim naporom zaustavio golman gostiju Milan Lukač.

Crno-beli mogu da budu zadovoljni trijumfom, ali trenera Nikolića sigurno će da brinu povrede Danka Lazovića i Milana Lukača, koji su morali u svlačionicu pre kraja sureta.

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je danas da je njegova ekipa ponovo u pobedničkom ritmu, ali jei istakao da nije u potpunosti zadovoljan igrom svojih fudbalera.

"Odlična utakmica po veoma teškom terenu. Ali me ljuti realizacija mojih igrača. Nakon mnogo šansi postigli smo samo jedan gol. Moglo je lako da dođe do izjednačenja... Igračima sa klupe zameram jer svojim ulaskom u igru moraju da donesu pozitivnu promenu, a ne obratno. Ipak, i sa problema sa realizacijom očigledo je da smo ponovo u pravom ritmu", rekao je Nikolić novinarima u Ivanjici.

Pogledajte kako se povredio Danko Lazović:

Na stadionu u Ivanjici bilo je prisutno oko 3.000 gledalaca.

Ovo je poništen gol Partizana u prvom poluvremenu:

Pročitajte tok utakmice:

90+7. minut - Sudija svira kraj. Partizan je došao do tri boda i izjednačio se sa Crvenom zvezdom na čelu tabele Jelen Super lige.
89. minut – Gužva u šesnaestercu Partizana. Josović igra rukom, domaćin traži penal, ali ništa od toga.
88. minut – Opet je Škuletić najviši u šesnaestercu, ali lopta ide preko gola.
82. minut – Golman Paritizana Milan Lukač je doživeo povredu i ne može da nastavi utakmicu. Umesto njega na golu crno-belih je Živković.
79. minut – Sjajan šut Miloškovića sa 20 metara, Lukač je odbranio. Najbolja šansa za Ivanjičane.
75. minut – Umesto Andrije Živkovića u igru je ušao nestašni Partizanov dečko, Nikola Ninković.

74. minut – Žuti katon za kapitena Partizana Sašu Ilića.

72. minut – Partizan je malo „povukao ručnu“, oprezniji je, dok Javor jalovo pokušava da napravi nešto u napadu.
69. minut – Danko Lazović je na nogama, stavio je led na povređeno koleno, nema otoka, ali se još ne zna stepen povrede.
61. minut – Igrač Javora Đorđević šutira sa 30 metara, ali lak posao za golmana Partizana Lukača. S druge strane, Luka imao je sjajnu šansu, ali je Mišić zaustavio crno-bele.
59. minut – Pored vođstva, Partizan napada, dok Javor bojažljivo pokušava da dođe do šanse da ugrozi Lukača.
54. minut – Umesto Lazovića, u igri je Predrag Luka.
52. minut – Korner za Partizan. Drinčić izvodi, Škuletić je najviši, ali golman Mišić lako vata loptu. Na zemlji se našao Danko Lazović, koji je dobio udarac u koleno. Strelac jedinog gola za crno-bele ne može da nastavi utakmicu.
50. minut – Domaćin napada, Marko docić šutira glavom sa 11-12 metara, ali lopta odlazi pored gola.
47. minut – Peti korner za Partizan, Živković centrira, a Škuletić sa nekoliko metara glavom šutira tik pored stative. Ostaje 0:1.
46. minut - Počelo je drugo poluvreme. Nema izmena u sastavima tmova.

45+1. minut – GOOOOOOL – Lazović dovodi Partizan u vođstvo. Milović je pogrešio, kratko ispucao loptu koja je došla do kapitena crno-belih Saše Ilića koji je idealno centrirao Lazoviću, koji glavom matira golmana Mišića. Zbog radovanja, Lazović je dobio žuti karton.

44. minut – Najbolja šansa za Javor, ali Čečerić šutira iznad gola sa desetak metara.
42. minut – Lazović postiže gol, ali je sudija poništio zbog ofsajda. Velika greška iskusnog napadača, jer je Škuletićev udarac išao u mrežu. Ostaje 0:0.
40. minut – Sjajan bedem Javora Mlović i Baliđo odolevaju naletima Partizana.
37. minut – Nova šansa za Partizan, ali se Ilić i Škuletić nisu snašli u šesnaestercu.
34. minut – Napadač Partizana Petar Škuletić je šutirao snažno, ali je lopta otišla pored gola. Grobari pogrdno skadniraju nekadašnjem predsedniku kluba Tomislavu Karadžiću.
30. minut – Javor napada, Đorđević je pokušao da iznenadi golmana Lukača, ali lopta je otišla preko gola.
25. minut – Stopostotna šansa za Partizan. Mladi Živković je šutirao sa pet-šest metara, savladao golmana, ali je sa gol linije igrač Javora spasio svoj tim. Ostaje 0:0.
21. minut – Najbolju priliku za Partizan imao je kapiten Saša Ilić, ali je loše šutirao, pa je golman Javora Mišić lako zustavio udarac.
19. minut – Partizan ima terensku inicijativu, ali se domaćin odlično brani.
13. minut – Lazović se nije snašao u šesnaestercu Javora, tako da ostaje 0:0. Partizan napada, ali se Ivanjičani dobro brane.
11. minut – Nikola Drinčić pokušava da ugrozi gol iz kornera, ali neuspešno.
10. minut – Lazović šutira sa ivice šesnaesterca, ali samo novi korner za Partizan. Milović interveniše. Novi, trećei korner za crno-bele.
6. minut – Škuletić je centrirao, ali Lazović nije stigao loptu. Partizan napada.
5. minut – Prva prilika za Partizan. Škuletić je šutirao, ali je golman Javora zaustavio udarac napadača Beograđana.
1. minut – Partizan je izveo korner, ali bez promene rezultata. Crno-beli napadaju od prve sudijskog zvižduka.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online