Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 04.04.2014.
11:04
Beta A

Super liga: Partizan protiv Vojvodine, Zvezda u Subotici

Utakmicama 22. kola se nastavlja takmičenje u fudbalskoj Super ligi, a derbi kola igra se u Beogradu između Partizana i Vojvodine.

 

U subotu od 15.30 časova počinju utakmice Spartak - Crvena zvezda, Radnički
(KG) - Sloboda, Rad - OFK Beograd, Novi Pazar - Jagodina i Voždovac - Donji Srem, dok od 18 sati počinju dueli Partizana i Vojvodine i Radničkog iz Niša i Javora. Poslednja utakmica 22. kola igra se u nedelju od 18 sati između Čukaričkog i Napretka.


Fudbaleri Partizana igraju protiv Vojvodine i pokušaće da ostvare šestu uzastopnu pobedu kako bi ostali u trci sa Crvenom zvezdom. Vojvodina želi dobar rezultat kako bi zadržala priključak za vodećim ekipama u Super ligi. Trener Partizana Marko Nikolić će prvi put igrati protiv svog bivšeg tima, koji je napustio na kraju jesenjeg dela kako bi preuzeo ekipu šestostrukog uzastopnog šampiona Srbije. Crno-beli su u prošlom kolu pobedili OFK Beograd sa 2:0, a Vojvodina je pobedila Radnički iz Niša sa 1:0. Partizan je drugi na tabeli sa 49 bodova i ima bod zaostatka za Zvezdom, a Vojvodina zauzima šesto mesto sa 33 boda.


Fudbaleri Crvene zvezde igraju u Subotici protiv Spartaka i žele 12. uzastopnu pobedu kako bi zadržali prvo mesto na tabeli. Takođe, crveno-beli će pokušati da prekinu niz od dve utakmice bez pobede u Subotici, nerešeno 1:1 i poraz iz prošle sezone od 0:3. Spartak želi dobar rezultat kako bi se učvrstio u sredini tabele.
Zvezda je u prošlom kolu pobedila Voždovac sa 5:1, a Spartak je odigrao bez golova sa Napretkom. Crveno-beli imaju 50 bodova, a ekipa iz Subotice je na devetom mestu sa 26 bodova.


Čukarički igra na svom terenu protiv Napretka i pokušaće da pobedi kako bi zadržao treće mesto na tabeli. Beogradski tim je u prošlom kolu izgubio od Jagodine sa 2:4, pa sada ima bod više od Novog Pazara (35), dok je Napredak 10. na tabeli sa 25 bodova.


Novi Pazar igra sa Jagodinom i pokušaće da obrani četvrto mesto, ali i da se iskupi za poraz u prošlom kolu protiv Javora (0:1). Ekipa iz Novog Pazara ima 34 bodova, a Jagodina bod manje.


U duelu poslednje i pretposlednje ekipe u Super ligi, u malom gradskom derbiju igraju Rad i OFK Beograd, a Radnički u Kragujevcu igra protiv Slobode i pokušaće da ostvari dobar rezultat kako bi se izvukao iz opasne zone. Voždovac igra protiv Donjeg Srema, a Radnički u Nišu protiv Javora.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online