Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 01.04.2014.
13:16
Beta A

Blan traži efikasniju igru, a Murinjo mašta o trećoj tituli prvaka Evrope

Trener Pari Sen Žermena Loran Blan je rekao da njegovi fudbaleri moraju da poprave efikasnost u sutrašnjoj prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige šampiona protiv Čelzija.

 Trener PSŽ Loran Blan
 

Fudbaleri Pari Sen Žermena sutra od 20.45 časova na Parku prinčeva igraju protiv Čelzija u četvrtfinalu Lige šampiona. Meč će suditi srpski sudija Milorad Mažić.

"Moramo da budemo efikasniji. Imaćemo malo šansi, a one koje napravimo moramo da realizujemo. Znamo da moramo da budemo na višem nivou", rekao je Blan, preneli su francuski mediji.


Pari Sen Žermen je u seriji od osam pobeda u svim takmičenjima, a u prošlom prvenstvenom kolu je pobedio Nicu rezultatom 1:0 i sedam kola pre kraja ima 13 bodova više od Monaka na drugom mestu. Igra pariskog tima zavisi od napadača Zlatana Ibrahimovića, koji je ove sezone u francuskom prvenstvu dao 25 golova, dok je u Ligi šampiona do sada dao 10 golova i on će sigurno biti u timu. Nastup Tijaga Silve je neizvestan, pošto je slomio jagodičnu kost pre 11 dana, a ako bude igrao nosiće zaštitnu masku.


Poslednji put Pari Sen Žermen i Čelzi su igrali na Parku prinčeva u sezoni 2004/2005 i londonski klub je pobedio sa 3:0.

 Trener Čelzija Žoze Murinjo
 


Trener Čelzija Žoze Murinjo je i tada predvodio klub, a u sutrašnjoj utakmici želi dobru igru svog tima posle prvenstvenog poraza od Kristal Palasa sa 0:1, zbog čega je Portugalac rekao da se Čelzi oprostio od titule. Murinjo pokušava da postane prvi trener u istoriji koji je sa tri različita kluba osvojio Ligu šampiona. On je 2004. godine sa Portom osvojio to takmičenje, a 2010. sa Interom.


Odbrambeni igrač Čelzija Geri Kejhil je rekao da je ekipa razočarana zbog poraza od Kristal Palasa, koji je došao posle autogola Džona Terija.

"Boli kada izgubite svaku utakmicu, a ovaj poraz posebno boli, pošto svi znamo koliko su nam ti bodovi bili značajni. Svi smo veoma razočarani, užasno smo se osećali na kraju utakmice, ali moramo da nastavimo dalje... Moramo dobro da odgovorimo na taj poraz", rekao je Kejhil.


U ekipi Čelzija neće biti Nemanje Matića i Muhameda Salaha pošto su ove sezone igrali za svoje klubove u prvom delu takmičenja, a nastup napadača Samjuela Etoa je neizvestan zbog problema sa povredom tetive.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online