Utorak 19. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 25.03.2014.
15:27
Beta A

Dodić: Ne damo Kup!

Trener fudbalera Jagodine Mladen Dodić rekao je danas da je želja svih u klubu da trofej Kupa Srbije i sledeće godine ostane u njihovim vitrinama.

Mladen Dodić
 

"Naš cilj je da pobedimo, ali bićemo zadovoljni i ako bude nerešeno, jer je to rezultat sa kojim može mnogo mirnije da se uđe u revanš... Sigurno da je želja svih u klubu da pehar i sledeće godine bude u našim vitrinama zato je poruka svih nas: Ne damo Kup", rekao je Dodić novinarima u Jagodini.

Prva utakmica polufinala Kupa Srbije između OFK Beograda i Jagodine igra se sutra od 15.00 na stadionu na Karaburmi. Jagodina brani trofej osvojen prošle godine.

"Tri utakmice u Kupu nas dele od Evrope. U te tri utakmice moramo da budemo mnogo bolji nego što smo bili u prvenstvu. Verujemo da možemo i imamo pozitivno iskustvo od prošle godine. To iskustvo, pehar i to pobedničko slavlje od prošle godine obavezuje", rekao je Dodić.

Trener Jagodine smatra da sve četiri ekipe koje su u polufinalu imaju iste ambicije i pođednake šanse s obzirom na kvalitet timova.

"Naša utakmica protiv OFK Beograda na Karaburmi je samo prvo poluvreme tog dvomeča i sigurno da se neće tu sve rešiti, ali mi idemo sa ciljem da odigramo bolje nego u prvenstvenom meču jesenas i da ostvarimo pozitivan i dobar rezultat pred revanš, a znamo da moramo biti bolji u oba meča", kazao je Dodić.

OFK Beograd, kako je neveo, poseduje mladost koja sa sobom nosi oscilacije u igri, ali i neosporni kvalitet koji su pokazali više puta.

"Bez obzira na poslednja dva nerešena rezultata mi polako podižemo formu. Rezultatski nije ispraćeno to podizanje forme jer smatram da smo bili bolji ovde i protiv Voždovca i protiv Spartaka u gostima. Očekujem da nastavimo sa podizanjem forme i nivoa igre i da to prati rezultat jer se na kraju samo rezultat i pamti", rekao je Dodić.

Fudbaler Jagodine Dušan Martinović je izjavio da njegovu ekipu čeka težak meč.

"OFK Beograd se trenutno nalazi u krizi rezultata, ali ne i u krizi igre. U par utakmica su nadigrali svoje protivnike, ali nisu umali sreće da naprave povoljniji rezultat. Mi smo poslednje dve utakmice odigrali dosta bolje i verujem da ekipa polako ulazi u formu", kazao je Martinović i dodao da sutra svaki igrač mora dati svoj maksimum.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online