Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 21.03.2014.
16:11
Beta A

Zvezda igra protiv Donjeg Srema, Partizan dočekuje Slobodu

Utakmicama 20. kola sutra se nastavlja takmičenje u Super ligi Srbije, fudbaleri Crvene zvezde igraju u Novom Sadu protiv Donjeg Srema, dok Partizan na svom terenu igra protiv Slobode.

 

Sve utakmice 20. kola igraju se sutra. Od 14.30 počinju mečevi Radnički Kragujevac - Rad, Novi Pazar - Vojvodina, Spartak - Jagodina, Voždovac - Napredak i Donji Srem - Crvena zvezda. Od 17 sati igraju se utakmice Partizan - Sloboda, Radnički Niš - OFK Beograd i Čukarički - Javor.

Fudbaleri Zvezde će protiv Donjeg Srema pokušati da ostvare 10. uzastopnu pobedu kojom bi zadržali prvo mesto na tabeli, dok je Donjem Sremu potreban dobar rezultat kako bi zadržao šanse da ostane u Super ligi. Posle procene bezbedonsti, policija je odlučila da se utakmica odigra na stadionu Vojvodine u Novom Sadu, a ne u Pećincima. U prošlom kolu crveno-beli su pobedili Radnički iz Kragujevca sa 1:0, a Donji Srem je izgubio od Napretka sa 2:4. Zvezda je prva na
tabeli sa 44 boda i ima bod više od Partizana, dok je Donji Srem na 14. mestu sa 17 bodova i ima dva više od poslednjeplasiranog Rada.

Fudbaleri Partizana na svom stadionu igraju protiv Slobode i moraju da pobede kako bi ostali u trci za titulu. Crno-beli su u prošlom kolu pobedili Rad sa 4:2, a Sloboda je odigrala bez golova sa Radničkim iz Niša. Partizan ima 43 boda na drugom mestu, a Sloboda zauzima 11. mesto sa 20 bodova. Fudbaleri Čukaričkog igraju na svom terenu protiv Javora i pokušaće pobedom da zadrže treće mesto na tabeli, dok su ekipi iz Ivanjice potrebni bodovi u borbi za opstanak. Obe ekipe su u prošlom kolu osvojile po bod, crno-beli protiv Vojvodine, 1:1, a Javor protiv Spartaka, 0:0. Čukarički je treći na tabeli sa 32 boda, a Javor je pretposlednji sa 17 bodova.

Fudbaleri Novog Pazara igraju na svom terenu protiv Vojvodine i pokušaće da nastave niz dobrih rezultata i odbrane četvrto mesto na tabeli. Novi Pazar, koji je u prošlom kolu pobedio OFK Beograd sa 1:0, ima 31 bod, a Vojvodina na petom mestu bod manje. Jagodina igra u Subotici protiv Spartaka i želi da ostvari prvu
pobedu u prolećnom delu prvenstva, u utakmici ekipa koje se bore za opstanak, Radnički u Kragujevcu igra protiv Rada. Voždovac u Beogradu igra protiv Napretka, a Radnički u Nišu protiv OFK Beograda.
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online