Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 07.03.2014.
16:51
FK Crvena zvezda A

Zvezdina budućnost je u njenoj Omladinskoj školi

Današni dan, petak 7. mart 2014. godine ostaće zauvek upisan u biografije 17 dečaka iz Zvezdine Omladinske škole koji su potpisali profesionalne ugovore sa najtrofejnijem srpskim klubom.

Novi Zvezdini profesionalci

Prvi veliki korak u njihovim karijerama je napravljen, a ujedno im je omogućeno da u budućnosti umnogome sami kreiraju svoj fudbalski put. Po rečima predsednika Dragana Džajića koji je tokom 52-godišnje igračke i funkcionerske karijere na Marakani iznedrio desetine asova svetskog formata, povratak Crvene zvezde na staze stare slave dosta zavisi od rada sa mlađim kategorijama.

- Fudbalski klub Crvena zvezda je uvek u svojim redovima imao igrače iz svoje Omladinske škole, i uvek kada je postizala najveće uspehe u prvom timu Crvena zvezda je imala četiri ili pet igrača poniklih u klubu. Danas potpisujemo ugovore sa ovim mladim igračima kojima želim da poručim da budu strpljivi i da sačekaju svoju šansu. Ovo je takođe dokaz da se u mlađim kategorijama Crvene zvezde dobro i kvalitetno radi. Na njima je da se dokazuju i da se svojim znanjem, igrama i profesionalizmom nametnu trenerima prvog tima. Voleo bih da svi jednog dana zaigraju na velikoj sceni. Prostora za napredak u našem klubu sigurno imaju - rekao je prvi čovek crveno-belih.

On se zahvalio roditeljima i trenerima mladih nada Crvene zvezde na trudu, radu i razumevanju za trenutnu situaciju u klubu. Džajić je posebno istakao jedno ime i njegove zasluge za višedecenijski rad u skautiranju igrača.

- Zahvaljujem se Tomi Milićeviću, čoveku koji već decenijama dovodi igrače u naš klub i među kojima su neki od najvećih fudbalera koji su nosili dres Crvene zvezde - podvukao je predsednik kluba.

Direktor Omladinske škole Srđan Vasiljević predstavio je 17 novih "profesionalaca" i za svakoga od njih rekao da se radi o dobrim, karakternim fudbalerima koji su svojim ponašanjem i fudbalskim kvalitetima zaslužili potpis ugovora sa crveno-belima.

- Danas je svečani dan za naš klub. Momci su dobili veliku priliku, ali i obavezu da potvrde ukazano poverenje. Verujem da će ga opravdati i da će naš klub u budućnosti moći da se osloni na njih - istakao je Vasiljević.

Profesionalne ugovore sa Crvenom zvezdom potpisali su:

Žerađanin Željko, Brajović Miloš, Manojlović Filip, Iličić Zlatko, Cvetković Nenad, Stanković Filip, Arsić Željko, Stupić Vladimir, Bjeličić Ognjen, Jovanović Nikola, Tošić Nemanja, Stanković Aleksandar, Panović Milan, Pejović Nikola, Cvetković Stefan, Đurić Vasilije i Romanić Lazar.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online