Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 25.02.2014.
23:00
mozzartsport.com A

Nađ: Od svega u Pazaru najviše me je zabolelo to što smo igrali sa jednom loptom!

"Očekujem reakciju igrača i ne priznajem nikome da smo dalje od titule, jer smo imali i 11 bodova prednosti, pa došli u situaciju da derbi odlučuje prvaka. Tako da ovaj bod zaostatka ništa ne mora da znači", poručio je čelnik crno-belih.

 

Sportski direktor Partizana Albert Nađ smatra da vodeći ljudi Novog Pazara bez razloga dižu tenziju oko izjava iz crno-belog tabora. Potpredsednik Pazaraca Ćerim Šemsović rekao je da je klub učinio učinio sve da se crno-beli osećaju domaćinski, od prvog do poslednjeg trenutka po dolasku u njihov grad.
"Partizan nije uložio prigovor na gostoprimstvo i ne vidim da bilo ko iz kluba povodom toga pravi pritisak ili podiže frku. Ne verujem ni da je Marko Nikolić reagovao drugačije, već je čestitao domaćinu na rezultatu, a nije ni normalno da bude raspoložen posle gubitka dva boda. Valjda ima pravo da kaže da je teren loš i da je gol regularan. Igrači su se korektno ponašali 90 minuta i ne vidim razlog da bilo ko napada Partizan. Čak ću ja ponoviti da je ambijent bio pravi fudbalski. Jedino što je nama nedostajalo jeste ona energija sa priprema. Svi su se pojačali, svi žele da pobede i nikome neće biti lako do kraja prvenstva. Ostalo je još 14 kola, mi jesmo izgubili bitku, ali ne i rat. Trener i igrači su svesni kvaliteta i znaju šta im je cilj", rekao je Nađ.


Kako je moguće da veća energija u igračkom kadru bude na pripremama nego na izuzetno važnom prvenstvenom meču?
"Na pripremama svi igraju da pobede, tad je dosta lakše, jer svi igraju otvoreno, a ja ne želim da se stvara klima kako je Partizan drim-tim, jer to ne postoji. Nikome posle prve utakmice nećemo čestitati glave, jasno nam je da nismo zadovoljili, ali je u subotu prilika za popravni."


Direktor crno-belih ne želi da priča o suđenju?
"Do kraja prvenstva će biti još spornih detalja, ali se njima neću baviti. Od svega što se poteže poslednjih dana, mene je najviše zabolelo što se u Pazaru igralo jednom loptom, što je prouzrokovalo da Volkov dobije žuti karton, jer je šutnuo reklame. Očekujem reakciju igrača i ne priznajem nikome da smo dalje od titule, jer smo imali i 11 bodova prednosti, pa došli u situaciju da derbi odlučuje prvaka. Tako da ovaj bod zaostatka ništa ne mora da znači."

POVEZANE VESTI

Sreda 26.02.2014. 01:09
Inace se fudbal u Novom Pazaru igra sa dve lopte. Ako smo gspd. Nadja dobro razumeli ?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online