Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 25.02.2014.
19:00
Beta A

Šalke se nada čudu protiv Reala

Trener fudbalera Šalkea Jens Keler izjavio je da se njegova ekipa neće unapred predati, u predstojećoj utakmici protiv Real Madrida u osmini finala Lige šampiona, ali da će joj za prolaz u četvrtfinale biti potrebno čudo.

 

Fudbaleri Šalkea sutra od 20.45 u Gelzenkirhenu igraju protiv devetostrukog evropskog prvaka Real Madrida prvu utakmicu osmine finala Lige šampiona.

"Biće nam potrebno malo čudo. Biće teško, ali ne ulazimo u duel samo da bismo na kraju utakmice razmenili dresove", rekao je Keler.

Šalke će pokušati da iskoristi loše rezultate Reala u Nemačkoj prethodnih godina. Kraljevski klub je pobedio samo jednom u poslednjih 25 utakmica u Nemačkoj, izgubio je 18 mečeva, uključujući i poraz od 1:4 prošle sezone, u prvoj polufinalnoj utakmici protiv Borusije iz Dortmunda. Šalke u utakmicu ulazi posle remija bez golova protiv Majnca u prvenstvu, ali je u sedam uzastopnih utakmica bez poraza. Fudbaler sredine terena nemačkog tima Kevin-Princ Boateng rekao je da i pored
toga njegova ekipa u meč ulazi sa puno samopouzdanja, a golman Ralf Ferman veruje u uspeh.

"Borusija iz Dortmunda je prošle sezone pokazala da Real nije nepobediv", rekao je Boateng.

U ekipu Šalkea, posle povrede članka, vratiće se Julijan Draksler. On je pohvalio napadača Reala Kristijana Ronalda i rekao da njegova ekipa nema šta da izgubi u tom duelu.

"Ko ne voli Ronalda? On je trenutno najbolji fudbaler sveta, pa kako da ga ne volite? U prvoklasnom timu Real Madrida on se ipak ističe. Nadam se da možemo da im upropastimo posao. Borićemo se za rezultat koji nam ostavlja šansu u revanšu", rekao je Draksler.

"Svi se radujemo utakmici, klub, igrači, treneri i navijači. Nemamo šta da izgubimo", dodao je.

Real je u subotu pobedio Elče sa 3:0 i preuzeo prvo mesto na tabeli Primere prvi put od 2012. godine. Ekipa Karla Anćelotija je neporažena u 26 utakmica, a u tim će se vratiti najbolji fudbaler sveta u prošloj godini Kristijano Ronaldo, koji je pauzirao tri meča zbog suspenzije u domaćem prvenstvu. Real igra dobro u odbrani - u 26 utakmica primio je 16 golova, a svega tri u poslednjih 14 mečeva.

"Dobro se branimo, još možemo da napredujemo. Ekipa je u sjajnoj formi. Liga šampiona je veoma posebno takmičenje za nas, radujemo se utakmici", rekao je defanzivac Rafael Varan.

Trener Reala nema problema s povredama igrača. Revanš utakmica igra se 18. marta od 20.45 na stadionu "Santjago Bernabeu" u Madridu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online