Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 21.02.2014.
18:24
Beta A

Njeguš: Hladnom glavom do bodova protiv Partizana

Trener Novog Pazara Zoran Njeguš je rekao da će njegovi fudbaleri "hladne glave" dočekati utakmicu sa Partizanom u 16. kolu Super lige, kao i da će strpljivom igrom pokušati da osvoje bodove.

 

"Brzo je prošlo vreme od početka priprema i prvi ispit nije nimalo lak. Sutrašnji meč dočekujemo hladne glave i na terenu ćemo opravdati poverenje navijača. Igraćemo strpljivo, a rivala ne želim da potcenim ili precenim. Izgaraćemo do poslednjeg atoma i pokušati da se radujemo zajedno", rekao je Njeguš.


Fudbaleri Novog Pazara sutra od 13.30 časova na svom stadionu igraju protiv
Partizana u utakmici 16. kola Super lige. Novi Pazar je šesti na tabeli sa 24 boda, dok je Partizan na vodećoj poziciji sa devet bodova više.


"Pokušaćemo da ponovimo jesenje rezultate i budemo konkurentni za četvrto mesto i plasman u Evropu. Što se urađenog posla tiče, sada je kasno da se priča jesam li zadovoljan ili nisam. Utakmica je sutra, nastavljamo prvenstvo sa tim što imamo, a verujem u ove igrače", rekao je Njeguš.


On je dodao da neće moći da računa jedino na Bojana Đorđevića zbog žutih kartona.
"Baratam sa 12, 13 imena za prvi tim, a još nisam siguran da li ćemo igrati sa jednim ili dva isturena igrača. Moja vizija je da svi napadamo i svi se branimo. Što se rivala tiče, dobro su se pojačali. Tokom priprema igrali su u sistemu 4-4-2, sa Petrom Škuletićem i Dankom Lazovićem u špicu", rekao je Njeguš.


"Ne znam da li će kolega Marko Nikolić nešto menjati u odnosu na tu postavku, ali mi se moramo prilagoditi. Moramo parirati u svim segmentima, ali ne možemo se samo osloniti na defanzivu. Moramo imati posed lopte i tako pokušati da damo gol", dodao je Njeguš.


Kapiten Admir Kecap je ocenio da će sutrašnja utakmica biti teža za Novopazarce od jesenjeg duela dva tima, kada je Partizan slavio u Humskoj sa 4:3.

"Biće malo teže sa psihološke strane jer postoje veća očekivanja nego na početku prvenstva kada smo igrali u prinudnom sastavu i izgubili sticajem čudnih okolnosti, posle crvenog kartona i jedanaesterca", rekao je Kecap.


On je izrazio očekivanje da će Novi Pazar pobediti sa jednim golom razlike.
"Nije bitno da li ću dati gol ja ili neko drugi, bitno je da damo maksimum i pozitivan rezultat neće izostati. Crno-beli najavljuju pobedu i pohod ka sedmoj uzastopnoj tituli, dobra su ekipa, ali imamo tim koji može da im se suprostavi. Nadam se da ćemo obradovati navijače, koji će ispuniti stadion", rekao je Kecap.


Domaćin je u prodaju pustio 6.000 karata, pošto je iz bezbednosnih razloga odlučeno da se smanji kapacitet istočne tribine na kojoj će biti smeštene pristalice crno-belih. Na Gradskom stadionu se očekuje i oko 300 navijača Partizana.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online