Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 14.02.2014.
16:21
mozzartsport.com A

Real sa Nišave predstavio pojačanja i najavio napad na Evropu!

Ibrahim Gaj, Kajo Sančez, Petar Đuričković, Saša Marjanović, Dragan Jelić, Aleksandar Kosorić, Ivan Pejčić i Miloš Krstić su se stavili na raspolaganje treneru Radničkog Dragoljubu Bekvalcu, prenosi "Mocart sport".

Radnički je promovisao svoja pojačanja koja će mu u prolećnom delu sezone pomoći da se bori za poziciju koja vodi u Evropu. Na promociji nije bilo Miloša Krstića, koji se oporavlja posle operacije, ali će se on priključiti u ponedeljak.


Prvi na listi pojačanja bio Ivan Pejčić, koji je zadovoljan povratkom u Radnički.
“Odradili smo dve nedelje u Antaliji, mislim da smo se dobro spremili. Očekuje nas teška sezona, gostujemo jakim protivnicima, najvećim konkurentima. Ekipa je dobra, atmosfera fenomenalna. Svi smo se dobro uklopili, ali ima dosta prostora za napredak u igri i taktici, ali nadam se da ćemo do početka sezone to dovesti do nekog savršenstva", rekao je Pejčić, a stoji na klupskom sajtu.


Aleksandar Kosorić je u Radnički došao u iz Iraka, a u prvom kolu prolećnog dela igraće protiv svog bivšeg kluba, Radničkog iz Kragujevca.
“Presrećan sam dolaskom u Radnički, u klub sa takvom istorijom. Najviše su me privukle priča i ambicije kluba da pokušamo da izborimo izlazak u Evropu. Klub je fenomenalan, super sam prihvaćen, na nama je da ostvarimo najbolje rezultate”, ističe Kosorić.


Dragan Jelić, igrač iz Slovenije, došao je u klub da bi se borio za Evropu.
“Ambicije kluba su velike, igra se za Evropu, imamo super tim. Protiv jakih protivnika smo dokazali da se može još napredovati i verujem da ćemo do prvenstva složiti kockice kako treba”, kazao je Jelić.


U svoj rodni grad vratio se i Saša Marjanović, koji je u Niš došao iz Šerifa.
“Posle dosta vremena sam dobio priliku da igram u svom rodnom gradu, u našem Radničkom. Drago mi je zbog toga i nadam se da ćemo uz ostale saigrače doneti rezultate klubu i radost navijačima. Vrlo sam srećan i prijatno mi da igram u rodnom gradu. Nadam se da ćemo postići rezultate koje očekujemo”, poručio je Marjanović.

U svoj matični klub vratio se Petar Đuričković, koji je došao u Radnički na pozajmicu iz Crvene zvezde.
“Izuzetno mi je drago što sam se vratio u klub u kome sam ponikao. Zaobilaznim putem, ali mislim da ću radom i zalaganjem na treninzima i utakmicama pokazati koliko mogu da pomognem Radničkom”, rekao je Đuričković.


Kajo Sančez, pojačanje iz Brazila, obratio se na engleskom i na početku se izvinio što nije još naučio srpski.
“Hvala predsedniku i ljudima koji su verovali u mene. Igraću u velikom timu, sa dobrim igračima, gde se dobro radi. Igrači su me prijateljski dočekali. Mislim da će ovo biti dobra sezona za Radnički i da ćemo raditi do šampionskog mesta”, istakao je Kajo Sančez.


Iako zna srpski, Ibrahim Gaj se obratio novinarima na engleskom.
“Izvinjavam se što govorim na engleskom, ali skoro pet godina nisam u Srbiji. Došao sam da igram i uradim sve za tim. Želim da se spremim za početak lige i srećan sam što sam ovde”, kaže Gaj.


Kakav tim na raspolaganju ima trener Dragoljub Bekvalac videćemo već u subotu u generalnoj probi protiv Jagodine, a Radnički u Superligi kreće na imenjaka u Kragujevcu, 23. februara.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online