Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170

Aleksandar Stanojević selektor Srbije!

Tomislav Karadžić hteo da vrati Mihajlovića, ali priznao da su problemi porezi u Italiji i Srbiji, kandidat bio i Piksi Stojković, ali on ne želi da se vraća, prenosi "Mocart sport".

 Aleksandar Stanojević
 

Aleksandar Stanojević biće novi selektor Srbije! Odavno se šuška da bi nekadašnji šef struke Partizana, minule dve godine angažovan u Kini, mogao da nasledi Sinišu Mihajlovića, a čim o tome javno govori predsednik FSS Tomislav Karadžić jasno je da se posao privodi kraju i da će Orlovi najkasnije do kraja sledeće sedmice dobiti novog kormilara.


Stanojević se posle razlaza za Azijatima nalazi u Beogradu i kako kaže Karadžić prva je opcija za selektorsku funkciju, a ukoliko sve bude prema zamislima prvog čovek ovdašnje Kuće fudbala mogao bi da debituje protiv Republike Irske u Dablinu, 5 marta.
„Veoma smo blizu odluke da razgovaramo sa Aleksandrom Stanojevićem, ozbiljnim kandidatom. On, međutim, ima i ponudu da bude selektor Kine. U pregovorima je sa tamošnjim savezom. Očekujemo da po tom pitanju ima jasniji stav, a onda se otvara prostor za razgovor“, rekao je Karadžić i potvrdio da je Stanojević prvi pik. „Može tako da se kaže. O njemu se najozbiljije razmišlja, videćemo kakvi su mu planovi. Nije isključeno ni da se obave razgovori sa drugim kandidatima koji imaju znanje i kvalitet da preuzmu odgovornu dužnost“.


Iako tvrdi da je Aleksandar Stanojević njegov izbor, iz druge izjave Tomislava Karadžića jasno se vidi da nekadašnji strateg crno-belih nije bio prva opcija. Bio je to najpre – Siniša Mihajlović, koga je Tole planirao da vrati, pa da čovek koji nas nije odveo u Brazil istovremeno radi i u Sampdoriji i u Srbiji.
„Svakodnevno se čujem sa Sinišom Mihajlovićem i ništa se u pozitivnom smislu ne dešava. Problemi sa Sinišom su administrative prirode i tiču se poreza u Srbiji i Italiji. Porezi su skočili u obe zemlje i Savez to ne bi mogao da isprati. On, takođe, ima neke klauzule u ugovoru sa Sampdorijom koje nam ne idu u prilog. To, ipak, ne znači da nećemo imati načina da se dogovorimo iako su šanse minimalne“, rekao je Karadžić.


Predsednik FSS je želeo da angažuje i Dragana Stojkovića Piksija, međutim...
„Tačno je da su moji saradnici stupili u kontakt sa njim i da je bio jedan od kandidata za selektora, ali on u ovom trenutku ne želi da radi u Srbiji“, rekao je Karadžić.

POVEZANE VESTI

Petak 07.02.2014. 14:35
Dokle ce ovaj siptogorac da nam vodi i upropascava fudbal.ja bi ga nazad ekspresno u njegova brda montenegrinska da se vise nikad ne vraca vamo.Ljubinko Drulovic je namerno zapostavljen.od crnogorskog ustase.
Petak 07.02.2014. 15:39
Ala tuku kompleksi. Čovjek nema pojma, zato je i osvajao titule sa Partizanom i igrao u Evropi. Moža je trebalo postaviti za selektora Prosinečkog ili Ćiru Blaževića?
Petak 07.02.2014. 18:51
Aco, puno srece ti zelim! Srbi, nemojte biti iskompleksirani! Dajte podrsku coveku.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online